Dilanckr62 Herkese merhabalar , Öncelikle hepinize kolay doğum ve bir sancıda kurtulmayı nasip etsin rabbim 🙏 Bizim hikayemiz 30.09.2019 saat 20:00 da hastaneye yatışımızla başladı 37. Haftadan itibaren 40+4 e kadar 2 cm den fazla açılma ve rahim ağzında incelme olmadığı için planlı yatış yapıldı çünkü özel olarak uygulanacak ilaç vardı . Gece saat 1 buçukta uygulanan propess ilacın ardından yavaştan kasılmalarım başladı nstye bağlı bir şekilde açılma bekliyorum öylece .. sabah saat 7 de doğumhaneye çıkartıldım artık orada çekecektim sancımı . Ebe birer saat ara ile gelip muayene ediyor lavanta yağı ve zeytinyağı ile destekliyordu ilacı incelme olması için . Saatler birbirini kovalıyor sancılarım dayanılacak gibi değil dayanamıyordum saat 10 ve açılma sadece 4 cm 😣 yalvardım yakardım sezeryana alın diye ebelerin ve doktorumun desteği sayesinde tekrar normal Doğuma karar verdim korkutmak istemem ama benim için ölüm gibiydi . Saat 12 buçukta muayenede açılma 7 cm tabi yerimde duramıyorum millet içeri girip doğurup geri çıkıyor zoruma gidiyordu 😂🙈 en büyük destekçim annem ve teyzem içeri girdi destek oldular bana tutmaya çalışıyorlar ama ne fayda kaçmayı bile düşünmedim değil o sırada 🤭🤔 Saat 13:15 de tekrar muayeneye alındım açıklık 9 cm Doğumu başlatıyoruz dediler ama tabi duramıyorum ben doktor dahil olmak üzere 7 kişinin yardımıyla Doğum yaptım zor zapt ettiler çünkü 🤭🙈🙈 saat tam 13:25 te miniğimi lorin cemremi kucağıma aldım tabi kuş gibi hafifledim ebem biraz dinlenmem için uyuttu beni iç dış olmak üzere 4 dikişim var . Biraz kötü geçirdim aslında ve sizin aklınızda normal Doğumu kötü bırakmam istemem ben acıya dayanıklı biri değilim o yüzden bu kadar korkuluydu benim için ama iyi ki de normal Doğum yapmışım diyorum sezeryan yapmış olsaydım hiç dayanamazdım herhalde şu süreçte o yüzden ebelere çok dua ettim normale ikna ettikleri için 🙏🙏 benim hikayemde böyle biraz uzun oldu hakkınızı helal edin ama bende uzun bir süreç geçirdim diye düşünüyorum 🙈 hepinizi tek sancıda kurtulmayı nasip etsin sancı çekerken bütün hamilelere dua ettim .
Minnosizmmm Dilanckr62 gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebisinizi. Bende kısmet olursa normal doğum düşünüyorum açıkçası umarım düşündüğüm gibi ve kolay olur 😊💖
bsrbyrmn Maşallah bebeğin hayırlı olsun propes dediğin jelmi oluyo acaba doktorum sancım gelmesse banada uygulıcak
Dilanckr62 bsrbyrmn öncelikle teşekkür ederim , sizinde sağ Salim almayı nasip etsin rabbim 🙏 propess denilen uygulama fitil canım ipli birşey rahim ağzına uygulanıyor
aysgl_ Dilanckr62 p.tesiye kadar gelişme olmazsa benimde suniyle başlatılacak doğum. Ebe önce propess uygulanır dedi inşallah kolay olur çok korkuyorum şuan herşey gözümü korkutuyor Allah yardımcımız olsun🙏