Hilaltnrkl Bir kaç gündür tansiyonum yükseldiği için ellerim yüzüm çok fazla şişiyordu, Çarşamba günü hastaneye gittiğimde bebeğin 1 ay geriden geldiğini öğrendim hemen detaylı ultrasona aldılar plesenta yaşlanması olduğu için erken Doğum olucak, hemen yatışım verildi hala hastaneyiz ciğer geliştirici iğne vurdular bekliyoruz ... dualarınızı bekliyorum çok endişeliyim
Breub Hilaltnrkl çok geçmiş olsun canım benim bebeğimde 31 haftalık doğdu korkma her şeyin iyisini düşün Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah
Mutlu_E Hilaltnrkl bende 29+5 ikiz gebeyim sancım var ağrım kanamam akıntım var yatış yapıldı bissürü serum ciğer geliştirici vurdular yatıyoruz bakalım
Ceyda51 Hilaltnrkl plasenta yaşlanması bende de var ama kimse önemsemiyor bunu 3 haftadır o sebepten alınmıyor bebeğiniz dimi
Hilaltnrkl Ceyda51 tam tersine çok önemsiyorlar hemen yatışım yapıldı 2 defa ciğer geliştirici iğne vuruldu detaylı ultrasonla tekrar bakıcaklar bugün ona göre kesin karar vericekler inşallah sürekli nts yapıldı
Ceyda51 Hilaltnrkl ben 4 farklı doktorun yorumuyla söylüyorum biri profesör biri doçent tek başına plasenta yaşlanması birşey ifade etmiyor ama suyunuz az kaldıysa yada başka birşeyler bilemem çok geçmiş olsun