nk1 Gosle allah ım hayrlısı ile dağlıkla size bağışlason🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Bende ikiz bebek bekliyorum aynı sizin gibi 27+5 teyim
Nur1991 Gosle Canım rabbim yardim etsin en kısa zamanda toparlanıp evinize gitmeyi nasip etsin🙏🏻 kaç kg doğdular ikiz bebekte ne güzel olur 💜
Hilal53 Gosle Rabbim sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin . Stres etme sutun gelsin insallah bende 25 haftalik dogum ettm kuvezde bebegim 1 aydır
Gosle nk1 ikiz gebeliklerde erken doğum riskinden bahsetmişti ama bi sorunumuz yok aniden suyum geldi 7 cm açıklıkla sezeryan oldum bebeğin biri makat geliş olmasa normal doğum olucaktı
nk1 @Gosle# sağlıkla Rabbim size bağışlasın ins en kısa zamanda dualarım siiznle 🤲🏻 Kiloları nasıl bu arada?
Nur1991 Gosle Maşallah benim 27. Haftada 1055 gramdi toparlanırlar en kısa zamanda Allah'ın izniyle 🙏🏻🙏🏻
Gosle Hilal53 sizde sağlıkla evinize dönersiniz inşllh bi damla bile sütüm gelse eşim hemen hastaneye götürüyor
Hilal53 Gosle Sütünüzü sağarken duanızı, bebeginizin yanina gidince onlarla konuşmayı, sadakanizi ihmal etmeyin . Bize biraz zaman sabr lazim kuveze bakip bakip 10 dakika snra ona dokuanamadan eve gelmek cok zor insalaah tez zamanda evlerimize dönücez 🙏🙏🤲
Gosle Hilal53 bugün taburcu oldum eve bebekler olmadan gelmek çok zordu ama rabbimin vardır bi bildiği