33. Haftamdayım bebeğimin kafasına 4 hafta ileride dedi doktorlar. 2 hafta sonra uzman doktor kontrolü var ama kadın doğumcular bizce normal gen olabilir dediler. Aranızda bu durumu yaşayan varmı? Herşey rabbimden ama biraz endişem var.
33. Haftada bebek kafasının 4 hafta büyük olması. 😢
Aysesirac bizim genimizdede var öyle minik kafalar yok benimde doğumum zor olmuş tombul bir bebekmişim ama işte doğumdan sonra sürekli olara büyüme olması sakıncalı olabilirmiş 😣 teselli için teşekkür ederim 🙏🏼
Aysesirac hepimiz inşallah 🙏🏼
ZeynepEva ben de 34. Haftadayım. Bu hafta doktor ölçümlerinde bizde de kafa 3 hafta ilerde çıktı. Boy kilo da almış gidiyo🙄 normal doğum çok istiyorum herhalde çok istedim diye nasip mi olmayacak çok üzülürüm o durumda ama yeter ki sağlıklı doğsun da nasıl olursa olsun diyorum durumlar böyle olunca🙏
Aysesirac 2.175 di 1 hafta önce ama kilosu gayet iyi dedi. Şimdi perinatolojiden randevu aldım onu bekliyorum
ZeynepEva canım benimkide önde gidiyor hatta şu an son günlerimdeyim baş çevresi hala önde aynı zamanda karın çevresi de . Beni görsen bir avuç kafam vardır ama bizim oğlan babasına çekmiş. Yani sadece şekil itibari ile nasıl bir kafa olduğunu tarif etmişti doktor orta anadolu insanı kafası diye bir yorum yapmıştı. 3 hafta falan önde gitmesi demek kocaman kafalı bir bebek doğacak diye birşey demek değil. Ama zaten bebeğim iri olduğu için kilo anlamındada minik bir bebek doğmayacak. Bende sezeryan olma yolunda ilerliyorum. 38+0 da 3800 dük.🤷🏻♀️
ZeynepEva 35+5te sezeryan ile Doğum yaptım yüksek tansiyondan dolayı, baş çevresine göre tam 40+0 çıktı sezeryan olduğum gün neredeyse 5 hafta öndey. Oğluşum 3100 gr doğdu erken Doğuma göre gayet iyi kiloda şükür 🙏🏻 Ve baş çevresi başı gayet normal ve küçük berelerimiz olmuyor büyük geliyor hala :) İçiniz rahat olsun ultrasonda öyle çıkabiliyor ama bebekte illa anormal büyük kafa olacak diye birşey yok
Ben haglada öyle 😂kafası büyük oğlum die seviyorum canım olur böyle seyler bi sorun olacağını sanmam bende doktor ne dese kafaya takar hamileliği zehir ederdim kendime boşa stres yaptığımla kaldım ☺️