Gzdmn Mavilianne Ben de bugun 41+2 oldum hala belirti yok bende mi icsem acaba yarin da doktor kontrolum var dua edin dogurayim
Melike_18 Mavilianne bide ben deneyeyim ya yoruldum artık taşıyamıyorum 😭 sizin yavrunuz kaç kilo dogdu acaba
GozdeCelik esmaynyl dün gece sezeryan oldum bende hastanedeyim daha ağrılarım var biraz bunada şükür toparlanırım inşallah çabucak bebişimizde iyi çok şükür 🥰
esmaynyl GozdeCelik çok sevindim 😍 çok şükür kavuştuk bebeklerimize ağrılar da bitince inşallah herşey çok güzel olacak 👍🏻 Rabbim sağlıklı sıhhatli bi şekilde analı babalı büyütsün inşallah 🙏🏻
Mavilianne Melike_18 ultrasonla çok fark ediyor. Benim bir ölçtüler 3700 dediler sonra 3550 dediler doğunca bende şaşırdım 🥰
Melike_18 Mavilianne 3700 şuan valla korku sardı iyice yaptım bugün dedigini bi bardagını içyim bi bardagıda yatarken içicem hafif sancım vardı bugün gelsin artık lütfen dua et bana 😘🙁
Ozgesn Heyecanlarınız ne kadar güzel 🙏🙏benim daha 8+4 öyle sabırsızlık cekiyorum ki rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kalp atışını duydum geçen hafta mükemmel biseydi🙏🙏❤️❤️
Merveeflinlina Melike_18 işe yariyor ise bende yapayim gece benimde biraz sancım vardi ama kesildi gene yarin benimde kontrolum var belki bu sayede yatıs yapar.