Durualyam Ebrucukk ALLAH yardım etsin hepimize. Plasenta yaslanmasi olduğu için bi kaç gün beklemek istemedi doktorum bugün tam 38. Hafta doldu benim ve saatler var😇
Ebrucukk Durualyam Aminnn🙏Allah yardimcin olsun insallah hayirlisiyla alirsin bebisi kucagina banada haber ver musait oldugunda bizide bilgilendir insallah hersey yolunda gider 🥰
Eceyavuz Şuan 36+3 üm program son 25 gün gösteriyor ben kendimi 38 hafta da doğururum diye düşünüyorum ama 41 haftaya kadar beklersem daha 5 hafta var 41 hafta olursa ozaman daha 35 gün falan var cok merak ediyorum ne zaman gelecek
Meyra61 Merve_Er uygulamaya göre 54 doktorumuza göre 48 bakalım sonuç nasıl olur😊 heycanlı bekleyişlerdeyiz
Ebrucukk Durualyam yaa gözün aydın çok sevindimmm bende çarşamba günü sezeryem oldum eve cıktım bugün işte bebişte iyi bende iyiyim çok şükür :)
Durualyam Mehtap tabiki ederim İNŞALLAH sağ salim kucağına alırsınız ve doğum hikâyemiz çok kolay oldu diye paylasirsiniz😊
Hilahila 49 görünüyor ama gelişimi 2 hafta önde doktor o kadar kalmaz dedi. Son 30 gibi düşünüyorum ben