Ummugulsum_44 Snglkmlalp ben kullanıyorum sabahları bulantıyla kalkardın kahvaltı yapmak eziyet ti şimdilerde iyiyim şükürler olsun
Iimran Snglkmlalp ben 5 kutu bitirdim iyi yaptı ama sonrasında kaygı bozukluğu ve adrenalin yapıyo ara ara duygu değişimi ve huzursuzluk yapıyo bıraktım içmiyorum artık herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir ama
Snglkmlalp Ummugulsum_44 gece yatmadan 2 tane içiyorum ben sen nasıl kullanıyorsun. Bana pek fayda etmiyo. Gün boyu bulantım sürüyo.
Ummugulsum_44 Snglkmlalp ben bir tane içiyorum yatmadan fayda ediyor ablamda 2 içiyormuş 7 aylık hamile o ben daha 2. Ayımı bitirdim belki bünyeye göre değişir
Ay_se1334 Ben sabah yataktayken uyanır uyanöa onzyd diye bi dil altı var onu alıyprum akşam 2 tane aç karnına içiyorum diğer ilacı da etki eden ta bi ki sabah aç karnına dil altı normalde ginde 5 6 defa kusarım o kusturtmuyo beni
Senam19 Ay_se1334 size doktorunuzmu gece 2 tane almanızı önerdi bende kullandım aynı ilacı çok etkili bir ilaç evet ama benim doktorum yarısını kırıp içmemi söyledi siz sabah içtiğinizde dahil günde 3 tane içmişsiniz çok olmazmı o ya🤔
Ay_se1334 Sabahki ayrı ilaç onzyd diye bi bulantı ilacı akşam da aç karnına 2 tane alıyorum 🤷♀️ Doktor verdiyse var bi bildiği yanlıs vermez