Esil35 33 haftalik hamileyim normal dogum ve sezeryan ikisindende cok korkuyorum dogum sirasinda bebegime yada bana bisey olursa korkusuyla yasiyorum benim gibi olup bunla basa cikan oldu mu
azizeguneyy Esil35 göz açıp kapayana kadar geçecek. 35 haftalığız biz bi an önce zamanı gelsede doğursam diye bakıyorum
Burcu3434 Esil35 bende 33 haftalık hamileyim bende de korku var ya bana bişey olursa sezeryan dedı doktorum hemde spinal çok korkuyorum belden uyuşturmaya ne yapcam bilmıyorum
Esil35 Burcu3434 bu durumu bi sekilde atlatmamiz lazim ondan actim bu postu destek olan arkadaslarimiz olur diye
lalbrk 36. Haftada aynı durumdayım. Normaleden iyice uzaklaştım bebek ters ve böbreklerimdeki genişlemeden dolayı 38 den fazla beklemeyeceğiz dönmesini. Kendimi iyice sezaryene alıştırdım ama 2 gündür okuduğum sezaryen hikayelerinden dolayı ondan da korkmayan başladım. Operasyon sonuçta.Hep söylüyorlar Doğuma değil de Doğum sonrasına takılın diye ama ben daha iğne vurulmaya kan aldırmaya alışamamışlardı nasıl olacak düşünmeden edemiyor insan. Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Esil35 lalbrk bende baslarda dusuk tehlikesi atlattim 40 gun hastanede yattim uzrimde hastane korkusu bebegi kaybetme korkusu kendime bisey olursa korkusu kaldi
Sevda_gur Normal dogum korkusunu hat safhada yasiyorum ben sezaryan istedikce dr um normal diye israr ediyor bu korkuyla zaten normal ve erken dogurcam galiba 34 haftaligim simdiden yumusama ve agrilar basladi 😭