Minemre Kaçıncı haftada kalp atısını duydunuz hanımlar adet tarihime göre 6+4 fakat keseyi vajinal ultrosnda gördük
Beybitooo Minemre ben 6+5 te kalp atışını duydum ama son adet tarihime göre 7+2 olması gerekiyordu ama ultrasonda 6+5 çıktı geç döllenme falan olabiliyor sonradan haftasını yakalıyormuş büyük ihtimalle haftaya duyarsınız ☺️
Ikimelekannesi42 Minemre bizde 6+4 düz 🤭 bende daha gitmedim kalp atışları için haftaya gidicem insallah
Minemre Serzeyy fazla gaz var net göremiyorım dedi vajinadan baktı o gün gece lekem geldi korktum bi daha. Vajinadan baktırmam sanırm
Poncigim2508 5+2 keseyi gördük 15 gün sonra gelin kalp atışını duyalım dedi şuan 6+4 deyiz pazartesi günü kontrol var 7 +1 olcaz inşallah duyarız 🥰
K_aytc Kızlar ben 5+3 haftalık hamileyim 4+1 de ultrasonla keseyi gördük pazartesi gününe randevum var kalp atışı ve bebeği görmek için inşallah kalbini duyabilirim 🐣
Meralll İlk kontrole 5+3 te gittim. Vajinalden baktı kese göründü. İkinci kontrolüm dün 6+2 di. Kese büyümüş ama bebek görünmedi. Kese boyutuna göre 5+5 dedi🙄 haftaya tekrar gidicez inşallah bebeğimi de görürüz🤲🏻 Siz kesenin içinde bebeği de gördünüz mü ? daha küçük olduğu için kalp atışı duyulmamış olabilir..
Snglkmlalp Ben şu an 5+6 haftalık hamileyim. Salı günü gittim ilk defa doktora 5+4 ye hem keseyi hem bebeği gördü, hem de kalp atışını duyduk. Pıt pıt diye hafiften başlamış kalbi atmaya dedi doktor da çok şükür.
Tgb2310 Snglkmlalp devlette mi duydunız özelde mi bende aynı haftada gittim ama duyamadk kalp atışını acaba aletlerimi iyi değildi devlete gittim
Civcivim_34 Hanımlar ben de 6+3 oldum bugün dün kontrole gittim kalp atışını duyduk çok şükür rabbim herkese yaşatsın güzel bi duygu 👶