Betulsna Bayanlar 23 Eylülde yumurtlamayı gördüm yumurtlama öncesini ve yumurtlama gününü sadece değerlendirebildik. Sonrasını değerlendiremedik. Erken gebelik testini ne zmn yapsam sonuç alırım. Bu arada adetime 5 gün kaldı 🤗
Defneninannesi16 Betulsna bıraz daha bekle canım mümkünse adet günü yap hıc degılse uzulmessın cunku bazen adetten 1 gun once çıkmazsa bıle afet gectıkten sonra cıkıo gec döllenme olur gıbısınden
Nuniss Betulsna erken gebelik testleri 6gun öncesinden sonuç verebiliyor ama geç döllenme falanda olabilir tabi o yüzden bence iki üç gün sonra yaparsanız sonuç alırsınız bence☺️
Betulsna Defneninannesi16 yaa öyle mi yapayım biraz daha sabır o zmn. Bi de il dışındayım hava değişikliğinden adet tarihim aksarda sonrasında olursam yıkılırımm😥 Eşime artık müjdeyi vermek istiyorum askerde çünkü ve çok kafasına takıyorr😔
Defneninannesi16 Betulsna ıns hamılesındr canım ama boyle dusunme ne kadar stres o kadar hamılelık uzak kendın ıcın esın ıcın bıraz daha sabır cnm 🙏ıns mujdelı Haberı alırsın kuzum 🙏
Betulsna Defneninannesi16 Stres yapmamak için temizliğe vurdum kendimi aklıma gelmesin diye. İnşallah cnm tez zmnda güzel haberi alırım.
melekanne12 Yumurtlamayı gördükten 17. Gün gebelik testi yapılır diye biliyorum. İnşallah hamilesindir.
Betulsna melekanne12 İnşallahhh hamileyimdir 🤲 Rabbim tim isteyenlere, içlerinde bana da nasip etsin. Peki yumurtlama olduğu günden mi sayılıyor?
semaoz Merhaba,Ben yumurtlama gününden 10 gün sonra yapmıştım ve silik 2.çizgiyi görüp kan testi yaptırdım aynı gün.Predixtor Erken Gebelik testiydi.Reglime 3-4 gün vardı.Yani bence haftasonu yapabilirsin.