Sevda48 Merhaba kızlar yarın 41+1 olucam 1 hafta önce açılmam 2 cm di şuan ne durumda bilmiyorum ve kendi sancılarım gelmiyor yarın suni ile başlatılacak öyle görünüyor dualarınızi eksik etmeyin nolur sağ salim alayım kucagima oğlumu🤗
R_abia Sevda48 Bende suni sancıyla doğum yaptım. Suni sancı aldıktan 2 2.5 saat sonra kızımu kucağıma aldım. Toplamda 3 saatte doğumum oldu 😁 Darısı sana inşallah. Allah yardımcın olsun. Hiş korkma. O sancıların bir sonu var çünkü 🤗
hunilimom Sevda48 hayırlısı ile doğum yaparsın canım inşalalh bende 41 de suni ile 2cm açıklıkla doğum yaptım
[silindi] Ben birinci çocuğumu suni ile yaptım yarım saat sancı ile bebeğimi kucağıma aldım inş seninki de öyle olur canım sakın korkma korkacak hiç bir şey yok Meryem ana otunu suya koydum bi yudum içtim 8 cm açılma dediler çatala aldılar hemen sende iç mutlaka hayırlı doğumlar allah yardımcın olsun
Sevda48 [silindi] maşallah ne güzel doğum öyle rabbim herkese nasip etsin inşallah 😊 hiç açılmaniz var mıydı suniden önce
[silindi] Sevda48 yok canım sıfır dr güldü doğurmaya niyetin var mı diye suni den sonra başladı Meryem ana otu bence çok etkili
Serapefe4 Suni sancı için herkes çok korkutucu şeyler söylüyorlar. Banada suni sancıyı verdiler yarım saat snra bebeğimi kucağıma aldım Allah yardımcınız olsun inşallah sağsalim bebeğinizi kucağınıza alın
Sevda48 Serapefe4 Allah razı olsun evet o kadar kötü şeyler okudum ki keşke kimseyi korkutmasalar herkes sizin gibi olsa keşke çok teşekkür ederim 😊
Serapefe4 Gerekiyor ki doktorlar veriyor benim açılmam oldu ama sancım olmadı napalm suni sancı kurtarıcı mecburiyet oldu hiçte korkutucu değil bence olması gerekn bişey doğumu kolaylaştırıyor diye düşünüyorum yani benim tecrübem böyle olduğu için herkesin doğumu acısı sancısı farklı kötü doğum hikayeleri okumayın derim ben hiç bi zaman kimsenin doğum hikayesini okumadım
Sevda48 Serapefe4 ben meraktan çok okuyordum evet okudukça korkuyor insan keşke okumasaydim sonradan pişman oldum
Akbulut Sevda48 ben de suni sancıyla doğum yaptım hatta benim hiç açıklığımda yoktu sabah 5te taktılar sancıyı 13:50 de kızım doğdu ben kesinlikle epidural normal doğumu tavsiye ederim ama resmen bir mucize epidural