Sinem321 Kızlar 35+2 yim bugun karnım çok sert normalde böyle değildi ve şiş durumda normalde bu kadar şiş de değildi 🙈 ve bazen sol tarafımda ve kasık bölgem de batmalar hissediyorum çok kötü baş ağrım var gözlerimi açamıyorum karnım taş gibi neden böyle oldum bugun ☹️☹️
Kubra9595 Sinem321 dogum yaklastigi icin cnm bebek kasiliyor bende 35 den sonra olmaya basladi kasilmalar agrilar bugün 37 olduk 2 cm acilma ve hafif sanci cikti bakalim nisanda geliyor
Sarem Sinem321 aynı kuzum benimde durumlarım aynı karnım taş gibi oluyor hareket etmiyor oğlum bende 35. Haftadayım. Saglık ocagına gittim bebegin başı baya aşşagıda dedi
Eslina Sinem321 canım ya bu anlatıklarını ben bir kaç gündür hissediyorum 32 haftalık benimde erken doğummu olur benim ya çok korkmaya başlafım
Kubra9595 Wayward acilma ne zamandir var bilmiyorum kontrole gidince doktor 2 cm acilma.var dedi eve geldim aksamda nisan geldi kahverengiye döndü sümüksü
Sinem321 Sarem benmki de öyle galiba çünkü tekmelerini göğsümün altında hissediyorum oraya vuruyor hep