Aynelazis TETENOZ AŞISI ÇOK ÖNEMLİDİR. SIZI ENFEKSİYON VE DIYER HASTALIKLARDAN KORUR. SAKIN IHMAL ETMEYIN,HER ANNE BU AŞIYI VURMALI.
Aynelazis 26mrv benimde 20.10. Ben vurmak istemedin aşıyı ama araştırdım ve arkadas hemsirye sordum vurulmasi lazımmış bebeği korumak amacli.
burcis Birini 21 de birini 28 de oldum hatırladığım kadarıyla. İki tane tek vuruluyor dediler sağlık ocağındakiler.
ipekworld burcis ben 2 gün önce sol kolumdan vuruldum 1 ay sonra tekrar var aynı koldan vurulmak istemiyorum çok agrıdı 😄😄😄 acaba farkediyo mu sağ kol veya sol kol siz aynı koldan mı oldunuz iki dozu da
Gamze_fy Ben tüm dozlarını vurdurdum sağlık ocağında ztn bilgi veriyorlar ilk yaptıktan sonra diğer tarihleri söylüyorlar hiç ağrımıyor diyorlar ertesi gün kolunu kullanınca ağrı oluyor ama bende o da olmadı
ipekworld Gamze_fy ayy 2 gündür dokunamıyorum çok agrıdı benim mi yaparken yanma olmadı aksama kadar da bişey yoktur sonra dan agrı yaptı
Aynelazis Haribo42 herşey insanın bünyesine kalan bişey..ama koruma amaçlı vurulmali bence hele kışın hamilelik gecirenler için
Seymaa16 Haribo42 canımbenım doktorumda özel o da onermedı . Sonra baktım yurtdışında öyle bı asi bıle yok
Hande3636 ipekworld canım 2. Dozu da sol koldan vuruyorlar, Ağrı ve hareketlerde kısıtlama yaptığı için aktif olmayan sürekli hareket etmeyen sol kolu tercih ediyorlar😊
Hatice_mustafa ipekworld Çok korkuyorum iğne vurulmaktan kalça dan olmasın da kolumdan her saniye vursunlar .
ozguk ipekworld bebeğin hareketlerinde değişme oldumu bende gebelikten önce ilk dozu vuruldum şimdi 2. Dozu vurulucam korkuyorum biraz 😊
26mrv Demlidem bilmiyorum normalde sağlık ocağı bana 19.haftada gel demişti doktpruma mesaj atttım 21 de git dedi sadece
Zulubik 26mrv tetanoz ağır bir aşıdir. Çok erken gitmemek gerek bebek için. 20'li haftalardan sonra önerilir. O yüzden doktorunuzu dinleyin bence. Bebeğiniz kendini toparlanın biraz.
Nur55 Aynelazis dün oldum bende kolum şişti ağrısına uyuyamadım tüm gece ilk bebeğimde hiç böyle olmamıştı
Natlus Aynelazis merhaba canim 2. Dozuda vuruldum ben ama kacinci haftamda vuruldugumu bilmiyorum suan 25+5iz 🥰