MerveHail Kızlar Merhabalar sürekli soluma yada sağıma yatıyorum ama uyandığımda hep kendimi sırt üstü yatıyor olarak buluyorum zararlıymış diye okudum sizce de öyle mi? 23 haftalk hamileyim
Zezell MerveHail Canim bende oyle buluyorum..ben geceleri kalca kemiklrrimin agrisina uyanıyorum..saga sola cok yattığımda bence dayanamayip duz yatmis oluyoruz..zararli degil canim saddece uzun süre duz yatmak kan akışını yavaşlatıyor diye önermiyor doktor
Halimearslan55 MerveHail zaten uyurken istemsizce dönüyorsunuz o yüzden endişelenme bence bir sorun olmaz istemesen de dönüyorsun ..
EmineeMirayy95 Bende hep sırtüstü uyuyordum 24 haftalik hamileyim doktoruma sordum cok uzun süreli uyuma o şekilde dedi. Çünkü bebege giden kan dolaşımı sırtüstü yattigimz zaman zayfliyormus bebege zarari olablir dedi.
OlgaArslan MerveHail genellikle sağ ve sola yatmak tavsiye edilir tabi ama istem dışı yatıyosun bide benim doktorum demişti ki kendini nasıl rahat ediyosan öyle yat. Ben yüz üstü çok severdim yatmayı ve 27 haftaya kadar yattım sonrasında rahatsız olduğun için zaten yatamıyosun ☺
Meryemak MerveHail bende 20+2 yim bende uyurken sağa sola yatıyorum uykuda sırt üstüne dönüyorum ister istemez ama benim karnında ağrı oluyor sırt üstü yattığımda ağrıdan uyanıyorum
Canangnr MerveHail Canım o şekilde uyuyaniliyorsan sorun yok,sorun olsa senide uyandırıyor zaten çarpıntın oluyor aniden fırlıyorsun