denizadaalpp bugun doktor dediki ikisininde kafasi aşagida bu durumu pek sevmeyiz dedi 2 aydir falan aşagida hep bende ndn diye sormayi unuttum 26. haftam daha
tgbasaritas denizadaalpp zaten surekli pozisyon degistirmiyolar mi 🤷🏼♀️ Acaba her gittiginizde asagida mi denk geldi? Benim bi tanesi yan duruyo mesela ama hareket ettikce illa kafasi asagiya da denk gelmistir diye dusunuyorum 🤔
ballicoreklerim denizadaalpp bende bu gün kontroldeydim perinatolog baktı başka bisey icin 21 haftalığız biri bas geliş diğeri makat dedi bi de benim çocuklarım sag da kız solda erkekti ben bu gün kontrolde bi tuhaf oldum göbeğimin oralarda kızım hemen altında sağda oğlumu gördü sasırdım normal mi acaba soramadım aklıma hiç gelmedi okadar beynim doluydu ki
tgbasaritas denizadaalpp ben detayliya girdigimde baska 2hafta sonra gittigimde baska pozisyondaydilar o geldi aklima onun disinda bi bilgim yok malesef 🤷🏼♀️
mehtap4055 23 haftalık çift yumurta ikizlere hamileyim bana da baş geliş dedi ama sıkıntıdan bahsetmedi hiç.Bir de rahim ağzı uzunluğunuz nasıl?
ballicoreklerim denizadaalpp 😂😂 söyle canım benim de çift yumurtalar normalde sağ da kız solda erkek derdi doktorum ve ikisi de bas asagı olurdu hiç risk var demedi ve ben bu gün kontrol de kızı göbeğimin oralarda sağ kaşıkta da erkeği gördü demek istemiştim ☺️
ballicoreklerim denizadaalpp senin haftan ilerde ama ben 21 haftalığım ondan bana normal böyle olması risk Yok dedi rahim ağzını ölçtü mü benim 35 cm çıktı alttan üstten yanılma cok oluyormus 42 de üstten çıktı
denizadaalpp ballicoreklerim biri ozaman dönmus canm senin . bnm 33tu ama 1 ay once sonra ölcmedi 20 gun sonra gtcm gene ozmna dogurmazsam olcturcem 🤭
ballicoreklerim denizadaalpp üc hafta daha sabredin güzel annenin bebişleri ❤️☺️☺️ Sağsalim rabbim o günleri haftaları bize de göstersin canım
denizadaalpp ballicoreklerim tesekkr ederim canm hayirlisiyla sagsalim dogurmayi nasip etsin sanada ins inan cok zorlanmaya basladim artik karnim taş gibi egilemiyorum nefesim tikaniyo ilerde napcz blmiuorum kemiklerimi aciyiuolar suan ayaklariyla 🤔🤭😂
ballicoreklerim denizadaalpp rabbim acılarını göstermesin canım sımsıkı sarılıp koklayacagımız günlerde gelecek inşşşalah 🙏☺️☺️☺️💜💜💜💜💜💜 rabbim kurtarsın hepimizi