Betl_23 Merhaba hanımlar.12 gün önce bebeğimin 6 haftalıkken kalbi durduğu için vakumlu kürtaj oldum.Dokror 10 gün sonra muayene ettiğinde bi sorun olmadığı 2 ay sonra tekrar gelmemi istedi (çocuk tedavisi için). Ama bu süre boyunca hamile kalırsam sorun olamıyacağını söyledi. Kürtajdan sonra hemen hamile kalan varmı?
Defneninannesi16 Betl_23 2 adet sonra kaldım canım ilk bır ay korunduk 2ncısınde kafaya takmadık tuttu
Denizimannesi Betl_23 senin doktorun emin mısın 2 ay söylediğini 2ay diyen ilk kez doktor duydum herkese 3ay deniliyor
esmaynyl Betl_23 ben de kürtaj oldum . Kürtajdan Sonra çocuk düşünüyorsanız tekrar korunmayın dedi doktorum ve 2. Ayında hamile kaldım çok şükür 🙏🏻 Şuan 40 haftalık oldum hatta gelmesini bekliyorum
Zzzzz 2 ay sonra kalmıştım😊 Bu süre zarfında folic asit kullanmaya devam etmemi 3 ay bebek düsünmememi önermişti doktorum😬 ilaca devam ettim ama 3 ay olmadı
Genc_anne_adayi Ben kürtajdan sonra 6 gün kanama gördüm sonra kontrole gittim ve doktor normal hayatına devam edebilirsin dedi hiç korunmadım ve hiç adet görmeden diğer ay hamile olduğumu öğrendim vücudum gayet dirençli çok şükür 🙏 32.haftamdaym şimdi yavrumu kucağıma alacağım günü bekliyorum 🥰
Deletedmom090 Genc_anne_adayi ben kurtaj olali 4 aydir 1 ay korunduk 3 aydir henuz gebelik oluşmadi Rabbim nasip etmedi cok istiyorum bu ay incir kuru deniyorum bakalim dua edin bana lutfen
Wayward İlk regl olana kadar bekledim sonra denedik ve 2. Deneme de kaldım. Kürtaj sonrası yumurtlama günüm değişmişti ilk denemede ondan denk gelmedi. Ona dikkat edin
Aysse-03 Merhaba canım benimde bebeğim kalbi durduğu için bende vakum yoluyla kürtaj olmustum geçen sene Temmuz ayında 3 ay doktor korun dedi allahım gene bana Temmuz ayında hamile kalmayı nasip etti şimdi gayet sağlıklıyız allahım inşallah sanada bir an önce bebek sahibi etmeyi nasip etsin
Betl_23 Denizimannesi Evet.Hatta korunmada vermedi.2 ay içerisindede hamile kalırsam bi sorun olamıyacağını söyledi.Bende şaşırdım ama operasyondan kaynaklıda olabilir.
Denizimannesi Betl_23 bence sen yine acele etme kürtaj rahminin içini zarar vermiş biraz rahmin iyileşsin
Berenn 13 haftalıkken bebegimin kalp atışları durmuştu kürtaj oldum 2 ay sonra tekrar hamile kaldım şuan 23 haftalık hamileyim, 😊
esmaynyl Betl_23 çok teşekkür ederim canım darısı inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde senin başına gelsin 🙏🏻
Haree Ben de pazartesi oldum aynı sebebple cuma kontrolde gayet iyi dedi rahim için.1 ay korun diğer ay korunmayabilirsin dedi.Folik aside gelecek ay başla dedi hali hazırda içiyordum ama öyle dedi.Bakalım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip olur inşallah.