Suber Merhaba arkadaşlar. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım . Dün doktor kontrolüne gittim 11 cm ve 15 cm iki yumurtam var. Bugün de döngümün 12. Günü ve kahverengi kanlı akıntım oldu. Ovülasyonla yumurta takibi yapanlarda böyle bişey oldu mu . Yumurtam çatlamış olabilir mi ? Yardımcı olursanız sevinirim 😊
Snszasla Kimyasal gebelik sonrası korundunuz mu acaba bende 2 Eylül de hamile olduğumu öğrendim 8 Eylül de kanama ile kimyasal olduğunu öğrendim doktor 1 ay korunmayı önerdi su an korunuyorum siz korunuyormusunuz
Suber Snszasla kimyasal gebelik sonrasında hamilelik ihtimali artıyormuş. Normalde 1 Yumurtam oluşurdu kimyasal sonrası ilk ayım ve 2 yumurtam oluşmuş. Sanırım rahim temizlenmiş oluyor. Tekrar dokturunuza danışın isterseniz.
Snszasla Suber doktor a her gidişimde sordum ama cevapları aynıydı ya zaten su an yumurtlama dönemimde geçti korunmasam bile etkisi olur mu ki
Suber Snszasla adetiniz düzenliyse sanırım adet olmanıza az kaldı. Adet olduktan sonra denersiniz tekrar.
Snszasla Suber evet kanama yaşayalı neredeyse 3 buçuk hafta kadar oldu yaklaştı ve düzenlide oluyordu insallah tekrar sağlıklı bi gebelik yasarım ya çok üzülmüştüm çünkü 😣
Snszasla Suber inşallah ikimize de nasip olur evleneni 11 ay oldu daha yeni yeni istemeye başlatmıştık zaten o da üzücü sonuçlandı siz ne zamandır bekliyorsunuz mutlu haberi
Suber Snszasla biz de 6 aylık evliyiz denemeye başlayalı da 3 ay oldu henüz . 2. Ayda gebelik oldu ama kimyasalla sonuçlandı malesef. Bu ay inşallah sağlıklı bi gebelik nasip olur ikimize de 😊
Snszasla Suber 🤗insallah ya sağlıklı bi şekilde olsun bizde son 3 ay da istedik 3. Ayda oldu ama üzücü sonuçlandı insallah sağlıkla bebişimiz olur ikimizinde hayırlı haberlerimizi yazarız buraya 🥰