asyaa15 Ye tatlıyı dogur hakkıyı ye ekşiyi dogur ayşeyi 😅 ne kdr dogru sizce yaşayan varmı byle. Ben tatlı asla yiyemiyorum ekşi bulantımı bastırıyor aslında hic sevmem ekşiyi ama yiyorum😊
Bosnian17 asyaa15 ben pek inanmıyorum canım ekşi de yedim tatlı da ama genelde deli gibi tatlı aşerdim kızım olcak 😊
ZAsk asyaa15 Hiç inanmıyorum. İki oğlumda da sürekli ekşi, tuzlu yiyecekler istedi canım. Hurafe 🤦♀️😀
38Prens38 asyaa15 ben hep yeşil eksi erigin tatlıları oluyo ya onu isterdim hem bide deli gibi limon yerdim tuzlayıp tuzlayp annem hep mayhoş yiyosun senin kızın olur dedi ama oglum olacak
Ada_kacira 26mrv bendede aynı durum var ekşi acı ama cinsiyetimiz hala belli değil 2 buçuk yıl önce kızımdada tatlı çikolata çok yerdim o kadar yerdim ki şekerden kaynaklı hatta suyum fazlaydı DİE erken doğum oldu 😂🙈
asyaa15 38Prens38 ama suan yorumlara bakıncada tam tersi ekşi yiyenlerin geneli erkek 😀 illaki hurafe bi ön tahmin 😇 Rabbim saglıkla dogsunlar da kız erkek hepsi can 😊
ZehraAlbayrak asyaa15 herzaman ne yiyosam gine onlardan yedim. Zaten sevdigim seyleri canim cekti. Ozellikle limon erik tursu yada bal pekmez yemedim. Erkek😊
Tgckync Ekşi yiyorum deli gbi tatli asla yiyemiyorum hatta tatli herseyden tiksindim ve oglum olucak ye tatliyi cikar hakkiyi yalannnnnn😂😂
Szeys Tgckync kesinlikle katılıyorum. Normalde tatlı delisiyimdir ama başından beri ekşi tuzlu acı istiyo canım ve oğlum olacak inşallah😂
38Prens38 asyaa15 aynen tam tersi oluyo valla eksi yedim oglum olacak 🤣🤣 halbusaki cikolatayı falan cok severdim simdi hiç canım istemiyor
KCnn 4 ay girdik 4 ay boyunca hep ekşi yedim bu hafta yeni tatlı yiyebildim doktorumuz erkek bebk geliyor dedi 🥰
asyaa15 Kızlar farkındamısınız ekşi yiyen herkesin oğlu oluyor 😂 bylelikde bsey farketmiş olduk bakalm bnm bebişimde erkek çıkarsa ye ekşiyi dogur hakkıyı olacak 😁😅😅