Bsrnhtn Arsslancik canim doktorun karar verir buna ama genelde ilk 3 ay düşük riski olduğundan önermiyorlar. Kişiden kişiye değişiyor canim. Bazi kişilerde kanamaya sebep oluyor
lavinya__ Arsslancik eğer düşük yapma riskin varsa ilişki zararlı olabiliyor. Ama doktorun herhangi bi sakınca görmemiş yada söylememişse sorun yok demektedir. 😊 ben ilk gebeliğim düşüktü mesela ilk 2 ay ilişkiyi yasakladı doktorum sonrasında bi sorun yoktu.
Sedos2020 Arsslancik bende 7. Haftam bitti ama ilişkiden kacinmiyoruz abartmadikca bir problem olmadı şimdiye kadar..
nilly Arsslancik doktor kesenin durumundan yerleşim şeklinden vs düşük riski olup olmadığını söylüyor. Eğer risk varsa zaten ilişki yasak da diyor. Her şey yolunda dediyse ilişkiye ara vermenin gereği yok. Ama belki tempoyu biraz düşürebilirsiniz kafanın rahat etmesi için. Ortada hiç bi sebep yokken ilişkiye ara vermek ya da yatak ayırmak eşleri uzaklaştırıyor. İstenmeyen gerginlikler ortaya çıkıyor çoğu zaman. Erkeklerde zarar verme korkusu yaşanabiliyo ilk günlerde. Böyle bişey varsa da telkin etmek gerekiyor. Zararı yok hatta salgılanan hormonlar bebeği mutlu ediyormuş gibi gibi sözlerle.
Arsslancik nilly doktora gitim ve doktor keseye bakti kotu bsy soylemedi yani dogru yere tutunmus hersey normal dedi ama yinede cekiniyorum ya bisey olursa diye😓
Feminel16 Arsslancik ilişkinin yasak olup olmamasına doktor karar veriyor. Çünkü her gebelik farklı düşük riski yok ise izin veriyor. Bize izin vermişti mesela benim doktorumda 8 aya kadar ilişki normal demişti şimdi yasakladı ilişkiyi 35. Haftadayım ben.
Eceveannesi Arsslancik ilk 3 ay girmesen iyi olur allh korusun düşük ihtimali oluo 3ay gene hamilelikle
Sedos2020 Arsslancik benim ilki düşük oldu hiç ilişki yapamamistik 2 senedir bkliyordum ve sonunda oldu ilk. Bebeğim olcak başta bende korkuyordum ama eltimde hamile aynıyım onlar yasak koymadı kendilerine bir sorunda olmayınca bizde basldk🙈
Sedos2020 Herkeste farklılık gösterir cnm.ama bu olay biraz da arastirmistim çoğu yerde problem olmaz yazıyordu aşırıya kacmamak suretiyle birde o esnada ağrı olmaması şartıyla
Arsslancik Sedos2020 canim agri olmuyor ama uzaklasmak istemiyorm esimden yeni evliyiz ilk ayda hamile kaldim daha 2 aylik olmadik bile 🙈😓
Selmanur Arsslancik bana iki hamileliğimdede yasaklamadı.zaten normalden daha az sıklıkla olduğu için .eğer düşük riskin yoksa doktorun yasaklamadıysa sorun olmaz. Ama tabi dikkat etmelisin bir kaç arkadaşım ilişki sonrası kanama yaşamıştı. Herşeyi dozunda yaşamak lazım diyelim
DxA Arsslancik Doktorum bu konuda ilk 3 ay yapmasan senin için daha iyi olur dedi. Ya da folik asit bitiminden sonra sakıncası olamaz dedi. Ama biz dikkat ederek fakat çook çok aza indirdik. Bu arada bende 8 haftama girdim.
Deletedmom0098 Arsslancik kesinlikle kişiye göre değişiyor bu durum Düşük riskin yoksa doktor öneriyor ama varsa önermiyor canım Benim 5 aylık oldu şimdiye kadar doktorum yasak demedi Hayırlı doğumların olsun 🙏🏻
Arsslancik Deletedmom0098 tşk ederim canim seninde hayirli olsun ne sıklikla yapabilirsiniz dedi doktor ?
Deletedmom0098 Arsslancik haftada şu kadar yada ayda şu kadar falan demedi canım sadece bebeğinin yeri çok iyi düşük riskin yok cinsel hayatına devam edebilirsin dedi Teşekkür ederim 🌸