Aturkk Detaylıdan cıktım az önce kızlar cinsiyet kesinlesti 😍 2. Kez prenses annesi olacagım Rabbime şükürler olsun🙏🏻🙏🏻♥️♥️
Guldenece_2525 Aturkk bende bugün detaylı da 1 kızım daha olacağını ögrendim benimkide gösyermiyordu bir türlü nihayet öğrendim.1 kızım 1 de oğlum vardı.1 kızım daha olacak inşallah..
Aturkk Minikmelek 2. Kez derken bir kızım vardı simdi bir tane daha kızım olacak 😂 göstermiyordu kendini bugun 24 haftadayım detaylıda ögrendim
Melekhazal Roje her hamilik çık farklı oluyor gerçekten ilkinde çok rahat geçmişti hamileliğim ikincinde çok ağır geçmişti mesela ama hepsi geçici bir an önce yavrularımızı elimize almak nasip etsin rabbim
Aturkk Roje iki hamileliğmde cok farklıydı ilk kızımsda cok rahattım mide bulantısı vs olmadı ama bunda cok zor geciyor😏her hamilelik aynı degilmis cinsiyetle alakası yok belirtilerin
Aturkk Melekhazal ne güzel sizde sağlıkla kucagınıza alın insallah kız kardes cok önemli cok mutluyum😍
Aturkk Melekhazal valla aynıyız bende ilk kızımda cok rahattım mide bulantısı vs yoktu ama bunda cok zor geciyor halada öyle 🤭
Melekhazal Aturkk aynen öyle 😌 bu bebeğimi hep erkek hissetmiştim ama kız olduğunu rabbim sağlıklı versin bir tek ben de mi öyle oluyor bende anlamadım 😃
Roje Aturkk Demek öyle cidden haklısınız çünkü eltimin bu seferki hamileliği çok fena geçti yiyemedi icemedi hep kustu ama erkekmis 🤷
Melekhazal Aynen öyle rabbim bize kız bebeği uygun görmüş 😃 çok duyumlar oluyor kız deyişte erkek doğanla erkek deyipte kız olanlar herşey bir mucizerabbim bize kızı da oğlanı da tattırsın yokluklarını aratmasın 🙏