Nazrin97 Hic bir belirti olmadan bebege bir weyler olurmu?16.haftalik hamileyim.cok normel her wey.ama korkuyorum 3gun sonra gidicem doktoro.
elifzeynebinannesi Nazrin97 vesveseye kapilma canin, hicbirsey olmadiysa.. Cok endiseliysen saglik ocaginda ebeye kalp sesini dinlet, icin rahat etsin..
Guguk Nazrin97 Allah a dua et şanslı kulsun. İlla belirti olmak zorunda değil 9 ay mis gibi geçiren insan dolu
Sermec Nazrin97 ben de 14+1 haftalık hamıleyım benım de hiç belırtım yok sanırım bu haftalar rahat haftalar canım kötü düşünme inşallah bir sey yoktur
Aysel_bilgekaan Merhaba bende burdan İnternet her okuduğumu kendıme yoruyordum birşey oldu mu Allah korusun 3 gün görmezsem vesvese yapıyordum ama şükür hareketlerini hissedince artık kalmıyor o sen içini ferah tut germe boşuna ben çok yaptım çünki saçma sapan herşeyi kafaya taktım kalbi atıyor mu bilmem ne ne sürekli sorun var gibi geliyordu Allaha şükür 24 olduk sağlıkla ilerliyor bu yazdıklarım içini biraz rahatlatır ama sonra yıne kafaya takarsın en iyisi al randevu git Bi baktır için rahat etsin
nilaylaylaylay Korkma kuzum bir şey olmaz Allahın izniyle niye olsun. İçini ferah tut. Hele 20. Haftadan sonra hareketleri hissetmeye başla bebişin sana anne ben iyiyim dicek hep
Buseirgit Nazrin97 canım sen içini ferah tut bol bol dua et inşallah sağlıklıca kucağına alırsın bende sendenim acaba kesesi görünecek mi kalbi atcak mı kafayı yiycem sanırım
M_agayeva Buseirgit bende yarin doktora gidicem ilk defa bakalim bebisim iyiydir insallah kafayi yiyicem kalp atisiniduyarmiyim keese gorukurmu diye hep dusunuyorum
Buseirgit M_agayeva kaç haftalıksın canım ay ne olucak bizim bu halimiz inşallah sağlıklıca kucağımıza alırız
Aydemira Nazrin97 ilk zamanlar her doktora gitmemde 3 gun oncesinden stres aglamalar basliyordu ya kotu bisi derse diye. Simdi Allah a sukur 13 gun kaldi dogumuma 🙏💕 bebegini üzme
ballicoreklerim Nazrin97 kanamanız herhangi bi yerden düşmeniz vs olmadığı sürece bisey olmamıstır kötü düşünüp kötüyü çağırmayın üc gün sonra kontrol varsa erken de gidebilirsiniz iciniz nasıl rahat edecekse
M_agayeva Buseirgit insallah gorursunu, haber verirsin mutlaka ben aksam gidicem doktora sen erken gidersen lutfen haber ver
Buseirgit M_agayeva tabi ki haber veririm bizde öğleden sonra gidicez bolca dua et benim için bende senin için edicem tabiki 🙏🏻