TugbaLafci Gizemhasan biz 25 haftalık olduk 3-4 gün önce 2 gün boyunca sadece bi kaç tekmesini hissettim ama sonra eski haline döndü sanırım uyku düzeni oluştu artık geceleri çok tekmelemiyo gündüzleri oturduğumda hissediyorum
Minnosunannesi Gizemhasan benim o haftada 4 gün hissetmediğim olmuştu. Bigün çok hareketliyse yoruluyolarmış 😊
Lamelif Gizemhasan 26+3 haftalığız son 3 gündür çok az hareket ediyor öncesinde güçlü tekmeler atıyordu.
TugbaLafci delettdmom66 galiba canım çünkü uyku düzenini ayarlıyormuş bebek o yüzden diye yazıyo çok şükür bi tekmesi bile yetiyo ben burdayım dercesine 🙏🏼🙏🏼😍
delettdmom66 TugbaLafci aynen valla diyorum bikere vur sonra uyu eşim kızıyo çocuğu rahat bırak diye😂
TugbaLafci delettdmom66 aynen canım bende aynısını diyodum tam o anda tekme attı eşime dedim tekme attı diye iyi bak burdayım diyo yat uyu artık demişti 🙈😂😂
RukiyeKaraca Benimki bana çok tepki vermiyor ama babası ne zaman konuşsa babasının yanımda olduğunu hissetse müzik sesine yatarken hep dönüyo kıpır kıpır hissediyorum eşim de hissediyo. Ama gündüz çok fazla hissetmiyorum
CerenSelvi Biz de 25+6yız. Cuma günü çok yoruldum bütün gün tekmelemişti 😅😅 iki gündür bir iki kere belki hissettim. Değişiyor günden güne. Aslında kıpırdıyorlar ama biz hissetmiyoruz her hareketini.
hlyagl Kizlar 26+1 haftalık olduk kuyruk sokumum ayıptır söylemesi baskı ver ağrı var yurüyemiyorum bile bu durumu yaşayan var mı 20 sinde gidicem kontrole yardımcı olun lütfen???
Mrvcvn hlyagl aynı durumu yaşadım 25+4 haftanın artık kuyruk sokumu ve bel ağrısının bacağıma vurmasindan yuruyemeyecek hale gelmiştim doktora söyledim magnezyum verdi iki gündür kullanıyorum bugun biraz daha iyiyim çok şükür sende git biran önce şöyle doktora
CerenSelvi Gizemhasan bence bir şey yoktur ama çok huzursuz olursanı doktora gidin içiniz rahat eder 😇
hlyagl Mrvcvn cok teşekkür ederim yürüyüş yapmaya çalışıyorum kaldırım dahi acıyla çıkıyorum doktora soylicem sol 🙂