Saliha28 Kızlar biz bugün tam 13 haftalık olduk benimle aynı zamanda olanlar nasıl gidiyor hamilelik göbişler çıkmaya başladı mı 😍
Asya1610 Saliha28 merhaba canım bizde bugün 13 haftalık olduk. Ama çok canım sıkkın sabah gelmeye başlayan kahverengi akıntım oldu. Randevu saatimi bekliyorum 1 saat kaldı ölücem stresten
Cemre20 Saliha28 ben de 13+3 oldum.Henüz göbüş yok tam bulantılarım geçti derken bu hafta mide ağrısı ve yanmasıyla başladı..Hamilelik keyfi süreceğim günler gelecek mi 😂
Hiram1905 Saliha28 bn 14 haftalık oldum 4 buçuk ay önce doğum yaptığım için göbeğim zatn var bebekten dolayı çok zor geciyo 😀
Efesevim Bizde bugün 13 bitti 14e girdik göbiş maşallah önden gidiyor çok şükür bi sıkıntım yok sürekli görmek istemenin dışında 2 hafta sonra gidicez doktora ama hep merak ediyorum cinsiyetide öğrenicez gerçi doktor erkeğe benziyor dedi kesinleşsin istiyorum sizin bellimi
Saliha28 Efesevim bizde geçen hafta gittik erkeğe benzetti bu hafta tahlil sonucu almaya gidicez belki netleşir bu sefer insanın her dakika göresi geliyor çok haklısınız 😍
Saliha28 Cemre20 her gün farklı birşey çıkıyor değil mi bakalım inşallah rahat zamanlarımızda olur ☺️
Gizemebrr 13+5 olduk benim çok az belli oluyor zaten kızımda da 5 aydan sonra karnım çıkmıştı 😊 allaha şükür iyiyiz artık 8. Haftaya kadsr cok rahattik bulanti falan yasamadim daha sonra başladı simdide arada oluyor. 17 haftalıkken gitcem kontrole daha cinsiyet belli değil sağlıklı olsunda😊
Saliha28 Gizemebrr 5.hafta bulantılarım başladı 11. haftaya kadar sürdü eksi beş kilo ile devam ediyoruz inşallah sizinde fazlalaşmaz çünkü çok zor oluyor
Stella_ Yarın tam 13 oluyoruz . Cumartesi randevumuz var ikili taramayı o zaman yaptırıcam sizler yaptırdınız mı ? Bi de cumartesi cinsiyet belli olur mu acaba çok merak ediyorum
Saliha28 Stella_ biz 12.haftada gittik doktorumuz sadece cinsiyet için tahminde bulundu ama 2li testi yapmadım Allah korusun bir rahatsızlık olsada bebeğim de aldırmıcağım için yaptırmadım
mutluuannee Stella_ Ben yaptırdım canm ikili tarama yi ama cinsiyet daha belli değil erken dedi doktorum ekim sonu gideceğim tekrar 😊
Gizemebrr Saliha28 inşallah bende açlık bulantısı oluyor çok. Bulantiya rağmen yedim yani hep. Acıkınca yemezsem istifra ettiriyo
Einbebek 13+3 olduk bizde. Göbek görünmeye başladı. 2 haftamız var daha doktora gitmek için. Cinsiyeti çok merak ediyorum. 🤦🏼♀️😊