Meleginannesi55 SelmaEvla canm salı günü 13+2 oluyorum randevum var umarım o gün gösterir kendini bebeğimiz ogün bizim için çok önemli çünkü evlilik yıldönümümüz🥰
Aysegul_aysegul SelmaEvla 11+2 pazartesi detaylim var hayirlisi insallah gösterirler🤗15 aylik oğlum var bakalim.ikizlerim ne olcak cok heycanliyim🌻🌻🌼🌼🌷
minnakmina SelmaEvla yarın 12 haftalık oluyoruz doktor kontrolümüz var erken ama belki gösterir kızımı 12+3 günlükken ögrenmiştik
Betul34 Bende 11+4 um haftaya cuma gunu gidicem.insallah ikili test yaptirmaya bakalim cinsiyetini gostercekmi :))
Htn_kbdy Yarin 13 haftalik olcagiz ama bizde ogrenemedik pazartesi 2li tarama sonucumu alırken belki gösterirse öğreniriz diye dusunuyrm
SelmaEvla İnşallah gösterirler tabi herşeyden önce biz annelerin istediği sağlık ama bi merakta var tabi 😀
LittleAnne 11+5 haftalık hamileyim özel hastaneye gidiyorum ama doktorum 16. Haftada net söyliyebilirim dedi 14.haftada kontrolüm var bakalım belki bi tahmin yapar doktorumuz karnımı hep yavrumm diye seviyorum ama merak da ediyorum kızım veya oğlum diyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum 🥰 Hepimiz sağlıcakla alalım kucaklarımıza inşallah 😌