Ilknur93nur 11 haftalık hamileyim bademciklerim çok şişti sürekli nane limon içiyorum , bebeğim gripten etkilenir diye tedirgin oluyorum
Ozican Ilknur93nur gripten etkilenmez ama ateşiniz çıkarsa etkilenir.Ateşinizi kontrol edin.Ateşiniz çıkarsa hastaneye gidin.
Emi Ilknur93nur bende geçen hafta griptim ama ateşim yoktu bol bol sıcak seyler içtim ve Boğaz ağrısı İÇİN pastil aldım eczaneden iyi geldi şükür sadece biraz daha öksürük var
Zade Ilknur93nur Ihlamur içebilirsiniz bal ile baya rahatlatıyor .. sonra güzelce giyinin sarının terleyin uyuyun biraz daha hafiflediğini göreceksiniz geçmiş olsun :)
fatosf_22 Ilknur93nur çok geçmiş olsun aynı şeyi yaşamıştım soğan suyunu burnuma çektim sirkeyi kaynatıp kaynarken kokladım ve bir kaşık içtim her gün bir sarımsak yedim bol limonlu zencefilli su içtim bunları yaptım ilaç kullanmadan bu şekilde iyileştim
Esrdmr Normalde olsa.mutlaka ilac almadan gecmez der hep doktoea giderdim hamile.olunca dedim ilac kullanmayim bol balli ihlamur,sicak limonlu corba,meyve ve bol su icerek 3 gunde atlattim birde dinlenerek 🤗
Islim123 Ayağıniza vikis sürüp çorapla uyuyun benim 2 günde geçmişti birde boğazınıza sürüp tülbent ile bağlayıp uyuyun şifa olsun ınsallah