Mrveyman Serife42 salı günü gittim doktora canım 35haftalığız 2600kg 47cm olmuş oğlum bende 51kg hamile kalmıştım şimdi 67kg olmuşum 👶🏼💙🤰🏼 kısmetse salı günü çatı muayenesi olcam 😇
Serife42 Betzm masallah kilosu gayet iyi bizde şimdi kontrolden çıktık bizim ki 2.560 grm doktor iyi dedi ama bana az geldi
ilkinn Betzm benm de 36da 3.200kgydu ama doktorum iyi diyor ileri fln demiyor hiç. Ama okuduğum kadarıyla fazla geliyor kilosu
sevgitekes Mrveyman bizde 35 te gittik yarın yine kontrolümüz var inş çatı muayenesi yapar çok merak ediyorum 36+3 oluyoruz 2700 dü bizimde 35+2 de kilosu
Mrveyman sevgitekes benimde herşeyim normal oğlum aşağıda inmeye başlamış çatalımda normal doğuma elverişliyse normal olacak inşallah doğumum
bsratoprak 36+1 de 3100 gr demişti doktorumuz biraz fazla geliyor bana ama doktor normal demişti inşallah hayırlısıyla gelir bebişler 🌸
Mybabe_mom Serife42 36+1 de 2750 gramdı. Sanırım diğer bebişlerimize göre benimki küçük 😁 Sağlıkla doğsun hepsi 🙏
sevgitekes Mrveyman inş öyle olur bizim baş aşağı ve baskı hissediyorum da doktor catalda falan demedi Sancim oldu bugün
Betzm Ve bugun sanci için gittim yalancıymış çatı muaynesi oldum ilk defa aşırı değil ama canım güzel yandı diyebilirim muayne olmayanlar kendiniizi kasmayın ben biraz kastım agrı oldugu için ebede çok zorlandı ama açıklık yokmuş
Betzm ilkinn ebe baktı canım doktor yoktu ileri olduğu için bebek gelişimini tamamlarsa çıkmak isteyebilirmiş ben şimdiden beklemeye başladım artık bide minyon tipliyim normal pek sanmıyorum olurmu diye