Ozgee_ Bebeğin bı tarafta top gibi toplanması ne anlama geliyor. 32. Haftamdayim. Arkadaşıma doktoru kasılmalarınin başladığının belirtisi demis. Ama bana çok saçma geldi ?
yigitmom_ Ozgee_ 31+6'm canim benim her ayaga kalkisimda yürüyüşümde bebegim bir yere toplanip sertlesiyor doktor cok normal yeri daraliyor demişti
Ozican Ozgee_ benimde dün sıklaşınca bu acile gittim muayene oldum nstye girdim vs.Enfeksiyon kaynaklıymış bebeğin toplanıp içimde kasılması.Bilginize.
38Prens38 Ozgee_ 28 haftamdayım asırı derecede o konuda dertliyim valla cok oluyo hem ayaga kalkarken hem yatarken canımı yakıyo valla @yigitmom_
Ozgee_ yigitmom_ hmm yerinin daralıyor olması mantikli bı cevap aslında. Genelde oturduğumda o şekilde oluyor bende. Ayaktayken felan olmuyor da.
Ozgee_ 34-tugba yani kasılma hissetmiyorum ben biyere toplandığında. Aksine dokununca hoşuma gidiyor bı acı ağrı yok yani. Doktor arkadaşıma kasılmaların var o yüzden toplanıyor biyere demiş. Bunu merak ettim . Kasılma olsa bilmezmiyiz.
yigitmom_ Ozgee_ evet canim doktor oyle bit aciklama yapmıştı gercekten oturunca belli sıkışıyor direk kasiyor kendini
defne55 Ozgee_ benimde toplanıyor 5 6 saniye sonra dağılıyor doktorum kasılma falan demedi bana bende 33 haftadayım canım
Ozgee_ defne55 benimde 5 6 saniye suruyor oksayinca felan gidiyor hemen :)) benim hoşuma gidiyor öyle olması. Ama doktorun öyle demesi kafamı karistrdi
34-tugba Ozgee_ benimde öyleydi korkup gecee gttik ağrım vardı aynı zamanda nstde bi sorun çıkmadı normal miş ilerde daha da olucak dedi
Mrvn Benim doktorum ona erken doğum sancısı dedi. Hatta ciğer geliştirici verdi. Benim de 2 gündür çok toplanıyor
duyguyilmaz Arkadaslar dinlenince pozisyon degistirince gecmez gunde 10dan fazla olursa erken dogumu tetikleyebilir diye doktorlar cagiriyo kontrol amacli. Yoksa yalanci kasilmalar olmak zorunda yoksa vucut nasil doguma hazirlansin. Ancak bebek toplaninca orayi ovmamak gerekiyomus.
yigitmom_ duyguyilmaz neden ovmamak lazim ben bazen aşırı sert olunca sola doğru uzanip o kismi hafif ovuyorum yumusuyor
yigitmom_ 38Prens38 bende de kac aydir hergun kasilma bir yerde toplanma oluyor hem suyum fazla hemde bebegin yeri daraliyor doktor dedi