Tusembektas Sevdamertugrul ben gece birden önce uyuyamıyorum sabah yine uyku yok yine yok aslında stres yapmıyor gibiyim ama bende gizli stres var galiba 😂😂😂
Serife07 Sevdamertugrul ben ya ben . Korkuyor gibiyim, korkmuyor gibiyim anlamadım. Gece rüyalarıma giriyor uyursam eğer. Çok az kalınca bi hoş oldum resmen canım ya.
TugbaLafci Sevdamertugrul canım benim daha 25. Hafta bende Doğum vs korkusu yok daha belki de erken olduğu içindir ama eşimi Doğum korkusu ve bebek korkusu sardı şimdiden nasıl doğuracan aşkm diyo bebek küçücük olacak nasıl tutacaz nasıl bakacaz diyo ☺☺ Sanırım böyle giderse bende de başlıyacak 🙄🙄🤦🏻♀️
zlemAtAcar Tusembektas sen yine 1 E kadar uyuyamıyorsun 😰 Ben saat 4.30 oluyor anca uykuya dalıyorum. Allah kolaylık versin hepimize Can'ım 🙏🏻😞
HavaMct Stres yapmamaya çalışın kızlar eninde sonunda çıkcak 😂 kucağınıza alacağınız anı düşünün keyfini çıkarın doğumdan sonra yeteri kadar stres nedeniniz olcak 😇 süt yetiyomu doyuyomu gaz sancısı acaba ben mi yapamıyorum vs. Vs. 😂🙃
Sevdamertugrul Ya ben maşallah uyuyoyorum hemde öyle böyle değil 😊ama kafam allak bullak ister istemez korkuyom çatı muayenesi olcam ondan bile düşünün 36 hafta oldum bende