ekimannesi59 Merhabalar. Yarın minik kızım Allahın izni ile dünyaya gelecek. Çok zorlu günler yaşadım hala sona geldigime inanamıyorum. Lütfen benim icin ve kizim için dua eder misiniz 🙏🏻Dogumdan aşırı korkuyorum sezaryen olacagim umarım bir sıkıntı yaşamam. Hepinize duacı olacagim hamilelere bebek isteyenlere 💕 ınsallah hepimizin kolay sıkıntısız doğumları olur
wishoflove ekimannesi59 ben de yarın kavuscam nasipse kızıma🤗 Allah yardımcımız olsun. ben hiç korkmuyorum başıma ne geleceğini bilmiyorum diye mi acaba :) çok güzel geçer inşallah hepimizinki. 💖
Esma_davut ekimannesi59 Allah yardımcın olsun canım kolayca doğurmayı nasip etsin inşallah 🤲😊 korkma diyemicem bende de var o korku ama bebeğimi kavuşacağımı düşününce biraz korkumu bastırıyorum
Selufkaa ekimannesi59 allah evladını sana bağışlasın canım içini ferah tut bebeğin senin gibi güçlü annesine kavuşacak çok az kalmış 🙏🏻🙏🏻
ekimannesi59 Esma_davut korku ve heyecan birbirine karışmış durumda. Bu zamana kadar kizim yüzünü hiç göstermemişti ultrasonda. Ilk defa gördüm oda beni cok heyecanlandırdı:)
Sghslove ekimannesi59 Allah bebeğine sağ salim kavuştursun canım 💕🙏🏻 Gönlünü ferah tut her şey çok güzel olacak. Bol bol Ayetel kürsi oku. 🙏🏻