persembe gunu sancilarim ck fazla artmaya basladi aksam saat 7 de basladi sabah 4 bucuga kadar sancimi evde cektim o git gelleri bir ben bilirim bir allah zaten hic oturamyorsunuz sancidan daha sonra sancilarin daha sıklaşması ile hastaneye getrldim kanmam baslamisti zaten 4 santimlik bir acilmam vardi gece sabaha kadar sancilanmaya devam ettim nst ye baglandim sancilarim daha da siddetlendi daha sonra sabah 9 da doktorumuz tekrar muayeneye aldi geceden sabaha acikligin artmadigini hala 4 santim oldugunu catnin cok dar oldugunu soyledi amelyathaneyi hazirlayin dedi butun bekleyisim ve sancim normal dogum icindi ama kismet deilmis hemen ameliyathaneye aldilar beni belden asagiya anestezi yapildi zaten uyustugunuz icn pek bsy hissetmyorsnz iceri girdigimde o kadar titriyordum ki ta ki oglumun sesini duyana kadar onu oyle gorunce o kadar heycanlandim ki anlatilmaz bi duygu bu yaklasi 40 dk kadar surdu daha sonra odamiza aldilar bizi basta ck sancilarim oldu agri kesicillerle idare ettim her ne kadar aci cekersek cekelim tek bir aglayisiyla bile her seyi unutabiliyorsnz ALLAH hepinizin yardımcısı olsn rabbim sizlerinde saglika sihatle kucaginiza almayi nasip eylesin 😘🖒