Selufkaa Şükür 99 lardan buralara geldik ❤️ 30 haftadan sonrası yavaş Geçer dediler ama hiç olmadığı kadar hızlı geçiyor ben de 🙏🏻 Doğum tarihi tahmini 1 Kasım olduğu icin ne Kasım annesiyim diyebiliyorum ne de Ekim annesi 😂 sizin kaç gününüz kaldı kızlar
Nutella Selufkaa benim de son 29 günüm ancak erken Doğum riskim var. Gerçi doktorum bir hafta daha kalırsa sonrasında gelmesi hiç sorun olmaz dedi. Benim için de güzel geçiyor bir sorun yok. Bir an önce kucağıma almak istiyorum. Cinsiyetiniz nedir?
Munisee Selufkaa benimde son 29atarsa 28😍 9 ay cekmedgm mide yanmasni bu gece cektm oluyrm sandm gram uyumadim son duzluk sabirrrr
Selufkaa Nutella allah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻 Benim ne bir sancım var ne de batmam o yüzden 40 ı geçer diye düşünüyorum 🤔 erkek cinsiyeti canım senin bebişinin cinsiyeti ne
Nutella Selufkaa hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah az kaldı zaten ☺️ Bizim cinsiyetimiz kız, kızlar biraz daha erkenci oluyorlar sanırım ☺️
ZAsk Selufkaa Anladımm. Silifkeliyim ben. Eski ismi Selofkos, Selufka denilir o yüzden sordum. Üniversite ev arkadaşım Bulgaristan göçmeniydi. Lutenitsaya bayılırım bir de turşularınıza 😉☺️
Selufkaa Bozonana sen soranlara rahat rahat bu ay Doğum olacak insallah diyebiliyor musun 😁 ben hep muallaktayım da 😁
Selufkaa ZAsk Silifke’nin eski ismi olduğunu bilmiyorum canım 😊 selufka Bulgarcada öpücük demek 😍 salcalarımız gofretlerimiz of of çok güzeldir ☺️
Selufkaa Munisee canım bir ara bende de çok fena oldu dedim doğuma kadar hep böyle sanırım😁sonra geçti. Gaviscon az da olsa iyi geldi bana bir de soguk ayran şükür 🙏🏻
Selufkaa Busraoz 99 a kadar zaman hiç geçmedi bende, herkes 30 haftadan sonrası hiç geçmiyor diyince dedim yandım ben 😁şükür az kaldı gerçekten 💕
tazebiranne Benimde 29 gün kaldı 1 Kasım dedi doktor bakalım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda inşallah kolay doğumlarimiz olur🥰