Elda Kızlar detaylı ultrsona kaç haftalıkken girdiniz. Net göründü mü?? 20. Haftada çağırdılar beni erken mi??
ozgeustun Elda net görünür merak etme.. haftanın önemi kemikleşme olmadan görülebilsin organları incelenebilsin diye
17022020 18-22. Haftalar arası gidiliyor normalde ama ikisinin ortası bi hafta daha iyi olur tabi ki.Ben 20+1 de gittim Devlet hastanesine görüntü net değildi.Cihazdan cihaza netlik değişebilir.
Elda ozgeustun acaba kemikler kalsifiye olunca da iyice görüntüye onlar mı engel olur bu sefer🤔 ama 22 ideal sanırım
Emin_e Ben 20+5 te gittim kontrole doktorum detaylı icin yonlendirdi ama detayli sirasi alirken hemsire 22. Haftaya sira veriyorum daha iyi sonuc aliyor doktorumuz dedi... bundan once 17. Haftamda perinatologa gitme durumum olmustu o da 22-23 te daha net gorurum demisti
Aysegul_aysegul Elda oğlumda 23 haftalikken gitmistim gayet net ve guzel resimler almistik🤗su an ikiz bebek bekliorum ikiz bebeklerde daha erken veriliyor 11 14 hafta arasi 🤗🤗
Hacer_ikiz_gebe Aysegul_aysegul bnm de ikiz ama detaylıyı biz çektirmedik daha 16 haftalığız neden size erken dediler ki
Aysegul_aysegul Hacer_ikiz_gebe ikiz bebeklerde genelde 2 3 4 lu tarama testleri yapmiyor benim doktorum yanlis sonuclar cikabiliyor dedi bu yuzden detayli istiyorum dedi 🤗🤗
Aysegul_aysegul Hacer_ikiz_gebe evet ilk bebegimin doktoruna da sordum mutlaka gir baktir dedi onunda dusuncesi bu yönde 🤗🤗
Seda_123 Elda Ben 22.haftamda girdim daha iyi olur dediler hatta randevuyu çok önceden almıştım 20.haftama denk getirecektim biraz erken 22.haftanda gel diyip randevu vermislerdi