Kızlar dün 16+4 gunluktum cinsiyetini göstermedi 😊😊 doktor haftaya gel dedi ama ben bekleyemem cumartesi gitmek istiyorum sizinde böyle olup erkenden gittiğiniz olmusmuydu??
    Bende 16+4 gunlugum gostermez net olmaz diye haftaya gidecem ama cokk merak ediyorum gercktn de insan dayanamiyor🤗
    Recbey senin bebede benimkinin kafasından. Biz 18 de gittik artık göstermeyince kız olabilir ama bekleyin daha dedi. İsyan ettim😂göster artık kendini sana bişeyler alacağım bebeğim 😂doktoru bile pes ettirdi. Babası kılıklı bebe ne olacak inat 😊
      Recbey 13 haftamda 2 ayrı doktora gitmiştim cinsiyet için🤣🤣
      Recbey benimde bu hafta 13 hafta oluyor gidicem doktora inşallah söyler
      Sahmet Ayy bende aynısını Yaşıyorum doktor 14. Haftada kesin kız dedi 16. Haftada yine gittik göstermedi bugün tekrar gitti Erkeğe benziyor dedi. Bir türlü Tam göstermiyor kendini :)
        aysenur4 Evet 15 tl muayene parası bizim burda eşim askeri personel olduğu için anlaşmalı bir hastaneydi.
        Emine5016 ben pes ettim artık Pazartesi randevum var ama Emin’im ondada göstermeyecek. Büyük ihtimalle kız gibi diyor ama yinede bekleyin dedi. Şunun şurasında ayrıntılı ultrasona ne kaldı canım 😊üç hafta sonra ayrıntılı sıkıyorsa göstermesin 😀