Tugba_1 Merhaba arkadaşlar, amasya da oturuyorum samsunda özel hastane doğum ücretleri ne kadar bilen varsa yazabilir mı ona gore bugün yarın gitmek istiyorum..
zorkadin53 Tugba_1 liman hastanesine gidiyorum epidural+normal = 2900+ oda ücreti dediler. Eşim polis olduğu için ekstra indirimli oluyor bize. Ama normal fiyatlar dediğim gibi.
Yilmazmelisa028 Tugba_1 medicana hastanesinde normal doğum 3.000 sezeryanda 3.000 ek olarak epidural istersen + 1.000 lira 😊
Mrvm005 Tugba_1 medicanadan arayip bilgi alacaktim ama dogumuma cok oldugu icin ogrenemedim fiyat artiyor diye ama simdi bkle arasan bilgi veriyorlar numarani alip bilgi verdiklerine dair
beatrice00 bir sonuç alabildiniz mi aynen ben de amasyada oturuyorum ve samsunda özel hastane araştırıyorum da
beatrice00 Epidural ve dr ücreti 4.500 5 000 oluyor arkadaşlar gidiyor da . Ama tek sorun yard. Doç fazla alıyor op. Dr az alıyor baya fiyat farkı var aynı hastane içinde
Yilmazmelisa028 beatrice00 sigortalı 150 Sigortasız 200 diye biliriyorum benimde doğumum orda olucak az kaldı sevinç bilgin doktorum
Sinemmissss Ben büyük anadolu Hastanesi Alper tuğulu ya gidiyorum. Yedi ay boyunca liman hastanesi taşkın beye gittim ama çok memnun kalmadım dört boyutlu otura sonu hep ayrıyetten 200 TL para verdim ama şimdi anadoluya gidiyorum doktorumun makinesinde dört boyutlu otura sonu da var istersen renkli istersem Siyah-beyaz görebiliyorum yoğun bakım ünitesi de var normal doğumda sezeryanda 2500 tl ayrıyetten oda parası alınmıyor istersen dört gün istersen beş gün kalıyorsun şartları yeri çok müsait ve doktorum inanılmaz ilgili hiç sıkılmadan bütün her şeyi anlatabilen Hastasına tüm detaylarıyla inceleyen biri başından beri gitmediğim için çok pişmanım diğer hastaneler hem daha pahalı ben şiddetle tavsiye ederim hem hastane hem doktorumu
Mrvm005 Yilmazmelisa028 @beatrice00 bende sevinc hanima gidiyorum ben cok memnunum sorunlu gebelik oldugu halde masallah cok iyi ilgileniyor. bugun kontrol oldum daha normal fiyati 150 tl ama memurlara indirim var sanirim %20 net degilim ama esimin is yerine %50 indirim varmis hatta.