Nigdelianne 27 haftaligim. Doktorum bebeğin ters poziyonda belki sonlara döner belli olmaz dedi. Böyle olup da dönen var mı?
Bserappp Nigdelianne benim de o hafta da öyleydi şuan 30+6 yım pazartesi kontrol de anlicaz bakalım :)
Mavilianne Nigdelianne 29. Hafta baş aşşağı geliş pozisyonuna geçti oğlum 39. Haftamdayım aynı değiştirmedi 😌
Zuhal_19 Nigdelianne benimde 26 da öyleydi şimdi 30 um dönmüştü en son ama daha doğuma kadar çok pozisyon degistiriler diye düşünüyorum
EAK Nigdelianne doktorun gereksiz erken yorum yapmış canım.39da bile dönen bebek var.İlk gebelikte 36 civarı dönmesi beklenir.ben en son 32de girrim yan yatıyordu paşa hazretleri 😀
momof3 Nigdelianne İlk kızım 33. Haftada baş aşağı dönmüştü.Şuan 30+6 ikinci kızıma hamileyim bu Ne durumda şuan bilmiyorum en son 25. Haftada gördük 😅
Anm Nigdelianne benim oglumda ters duruyor 32+5 de dr um dedi, şimdiye kadarda dönmesi lazmdı, drum 1 ay bekleyelim dönmezse sezaryan olursun dedi.. ama gece karın agrısına kalkdm bugünde karnmın şekli degişmiş dönmüş ola bilir dige düşünüyorum😊 (34+)
Beyzanurlina Nigdelianne 28 de gtmiştim doktora başı aşşadaydı ama dönmüş olabılır bı ara hısseder gbi oldum hyrlısı 2 hafta sonra ögrenırım😂