DiplomaliEvHanimi Cok midem bulandı bisy yiyemedim ishalda vat kan verdim acilde yine cikmaz gbi serum iyi gelirmiki ishale
Nnurmehmet DiplomaliEvHanimi Benim 2 arkadaşım da hamile olduğunu öğrendiğinde ishal olmuştu canım inşallah sende hamilesindir 🤲🌸 Dularım seninle güzel düşün güzel olsun inşallah ALLAHım gönlüne göre versin 💛
Nnurmehmet Osmanlivatanim Maalesef öyleler canım artık kimseye güvenmiyorum ve kimseye ederinden fazla değer vermiyorum değmiyor çünkü ben iyi günümde değil kötü günümde yanımda olana bakıyorum 😏 Bakıyorum bakıyorum kimsecikler yok yanımda 🤷♀️ne garip herkesin işine yarayana kadarız bu hayatta öyle üzücü ki ..
DiplomaliEvHanimi Medinedundar evet 11gbi gitcez eger gebelik yoksa serum falan yapsinlar 😥 ama insallah vardir ya 😞😞😞😞
Nnurmehmet Guguk Öyle tabi canım imtihan dünyası hepimiz birşeyler ile imtihan oluyoruz 😒 ALLAH yardımcımız olsun inşallah bir şekilde sabrediyorum hayırlısı ile yavrumu kucağıma bir alayım sanki herşeyi unutup gidecek gibiyim 🌸
Medinedundar DiplomaliEvHanimi bekliyorum canım kesin yaz kalbini ferah tut 🐞 şuan çok iğrenç bi konu var ordayım