LittleAnne Merhaba kızlar 11+5 günlük hamileyim şimdiden araştırma yapıyorum özel hastanelerde fiyatlar nasıl hangi hastanede yaptırdınız ?
LittleAnne Mavilianne en uygun senin söylediğindi şu ana kadar nerde yaptırdın acaba canım ben istanbulda yaşıyorum kendi hastanemle konuşmadım daha ama not aliyim senin hastanenide istanbuldaysa
Aseldurupp zhl12344 LittleAnne ben ilk gebeliğim de yaptırmadım 2 sene önce 320 TL dediler şuan değişmiştir ama yine hamileyim.yaptirmiycam tarama testleri yaptircam sadece
NeslisahGamze Haftaya yaptırıcam istanbul şişli özel klinikte doç doktor çok araştırdım en son buna karar verdim. 500 tl türkiye hastanesine sordum 600 demişti kolanda 350 dedi
mutluuannee LittleAnne burada iki yer yapıyor biri 180 diğeri 200 tl heryere göre fiyatlar değişiyor sanirim
Bidamla LittleAnne ben egitim arastirmada perinatolojiye yaptirmistim ucret odemedim sende gec olmadan git randevu al istersen perinatoloji icin
Mavilianne LittleAnne Sancaktepe de canım özel klinik hastahane değildi. Ben cok memnun kaldım Aylin Tekin Kaşıkçı diye araştırırsan çıkar