38Prens38 Hilaliko inşallahhhhhhhhhhhhh 🤣inancın olsun bemde cok korkmuştum bu bebek neden oynamıyo diye ama inan hiç korkmamak lazımmış yaşamadan anlamazsın inan içim cok rahat o oynadıkca ben mutlu oluyorum benimle diye
BuseG Bende cok korkuyodum ama kesinlikle uzulmeyin. 17.haftada ilk hareketini hissettim. Daha sonra ara ara pit pit seklinde kasiklarimda hissediyodum. Bazi yorumlarda da icimde dönüyo takla atiyo gece uyutmuyo gibi yorumlar okuyunca insan daha da panik oluyodu. 21 22 den sonra yukarlarda her gun degil tabiki bi kac hareket hisstmeye basladim. Su an 24+1 olduk. Karnimda dalgalanma seklinde goruluyo. Surekli degil tabiki sadece sabah yada sadece aksam bi kac hareket oluyo. O yuzden korkmayin er yada gec hissedeceksiniz 🤗
Fdle Hilaliko canım ben tam 21de net hissettim şuan 21+5im hissediyorum ara ara ama sessiz bir ortamda uzanınca hissediyorum halen gürültülü ortamlar da hissedebilmiş değilim 24e kadar yolu var ilk gebelikler de sen rahat ol
glsnhetina Hilaliko aşağıda değil zaten aşağıda olması zararlı bildiğim kadarıyla önde ve arkada olması normalmiş 😊
Elvintos Hilaliko ben ilk gebeliğimde 22. Haftada hissetmiştim zaten bir hissettim daha da durmadı çok hareketliydi şimdi ikinci gebeliğim daha tecrübeli oldugum için sanırım 18. Haftamda hissettim
Smraozn12 Hilaliko Bnde 19+4üm cok net Bi şekilde hissedıyorm hatta dsardan eşim bile farkedıyor herkesde farklı bu durum daha erken hissedende var daha gec hissedende kişiden kişiye degısr eli kulağında seninkide mrk etme 🥰
26mrv Hilaliko hissetmiyorum ama bizimkinin mesela ultrasonda bile oynadığı nadir dir doktor dürtüyor anca bende anlamadım bu işi 😂