Hilaliko Arkadaşlar inanın yazmaya utanıyorum artık ama 19+4 haftalık hamileyim hiç birşey hissetmiyorum korkuyorum 17 haftalarda yazmıstım 19 20 de hıssedersın demıslerdı yok tık yok hıc bırdey hıssetmıyorum elimi koyuyorum bazen yok 😔😔 ilk gebeliğim bu arada...🙄
Dileksezgin Hilaliko benim bebegim çok hareketli heralde 17 18 de oynamaya basladi şuan 24+0 dışardanda net görünüyo
zcolak Hilaliko 23. Haftada hissetmiştim bende hi fıldır fıldır bir bebek olmadı sağolsun 30 olduk geceleri hala deliksiz uyuyorum 😂 herhalde annesi gibi uykuyu seviyor paşam
Deletedmom0022 Hilaliko ilk hamileliğiniz mi benmde 17 haftalik doktorum ilk hamileliginse bazen 20nci haftalarda hissedersin hic korkma dedi tatli yiyip biraz karnina bastr belki oyle hissedersin demsti😌😌
Ilknur_emin Al benden de o kadar 20+6 olduk hâlâ nadiren pıt pıt etmesi dışında birşey yok oda bebek pıt pitimi emin olamiyorum
Hilaliko Ilknur_emin bende bende 😔😔 20. Haftamda kontrolum var pzt doktorum bakalım sorucam ne dıcek 😔 inşallah herşey yolundadır hayırlı saglıklı haberlerını duyarız goruruz ınsallah🤲🏼🤲🏼
Ilknur_emin Hilaliko korkma canım yakındır hissedecegimiz günler. Düşünsene daha. Düne kadar 10 uncu haftalardaydik şimdi yolu yarıladik ve her hafta her dönem farklı bir sebepten tedirgin olduk ama bebislerimizi Rabbim koruyor
Hilaliko Dileksezgin 17 18 de mi hissettin 🙈🙈 ayy negüzell 🤲🏼🤲🏼🤲🏼 Bnde hissetcegım gunu sabırsızlıkla beklıyorum 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Hilaliko zcolak annemde dıyor bende oyleymısım 23 de hissetmil ilk cok rahatına duskunmussun acaba banamı cektı dıyorum bılemedım ya 🙈
Hilaliko Deletedmom0022 neler yıyorum varya oynasın dıye yok😄 ılk gebelıgım 16 haftamda gıttıgımde 20 den sonra belkı hıssedersın demıstı doktorum beklıyoruz bakalım🤲🏼🤲🏼🤲🏼
26mrv Hilaliko hissetmiyorum ama bizimkinin mesela ultrasonda bile oynadığı nadir dir doktor dürtüyor anca bende anlamadım bu işi 😂
Medine_1992 Hilaliko canım bende hissediyorum 18 haftadayım ama sadece yattığım zaman günde iki kez belki oda o kadar minik bir dokunuş ki anlık dinlemeden asla anlaşılmaz heralde en güçlü tekmeler 22 gibi gelir
Sennurkocin Hilaliko ben 17de bir kere kelebek kipirtisi gibi hissettim sonra 21.haftaya kadar hiç hissetmedim. Senin ve bebeğinin vücut yapısına göre değişir. Sağlık sorunu yoksa genelde net bir şekilde 21 22de hissedersin