ilkanneilkbebek merhaba ben 40+5de suni sancı ile doğum yaptım, o güne kadar hiçbir doğum belirtim yoktu ve doktorum bikaç gün daha bekleyebileceğimizi fakat bebeğin kakasını yapma ihtimalinide söleyerek kararı bana bıraktı bende kendi sancılarımın gelmesini beklemek istemedim ve suni sancıyı kabul ettim,doğumdan iki gün önce çatı muayenesi yapılmıştı doktorum ve ebem suni sancı tutar demişlerdi sanırım onlar bir şekilde suni sancının açılmaya etkisi olurmu olmazmı diye yorumlayabiliyolar,sancı aldıktan sonrası yaşadıklarıma gelecek olursak ilk iki saat çok rahattım hafif adet sancısı gibiydi fakat ilerleyen saatlerde şiddeti arttı ama çok şükür belli aralıklarla sancılar gelip gittiği için dinlenmeye fırsatım oluyordu, açıklığımın ilerlemesi içinde kendimi iyi hissettikçe serumu bağladıkları aparat tekerlekli olduğu için eşiminde yardımıyla sürekli yürüdüm sancıları ayakta karşılamak daha rahat
Oluyordu, pilates topuylada yapabildiğim kadar egzersiz yaptım,bütün süreç 12 saat sürdü ve sancılar 5cm olana kadar çok şiddetli değildi