Umran_ Gizemabc çalışır raporu aldım ama benim 32.hafta seminere denk geldi o yüzden 1 hafta gittim bizim branşta zorlanacağımı bildiğim için sonra gitmedim
Akbulut Gizemabc ben çalıştım ama 36ya kadar iyiki de son haftayı çalışmamışım(uzun mesafe yol gideceğimden çalışmadım yoksa çalışırdım)37+4te geldi can kızım ☺️Ne kadar çalışırsanız sonrası için o kadar iyi
Songulcavit Umran_ hocam ben de okul öncesi öğretmeniyim inanın 12. Haftamda zorlanmaya başladım 33 e kadar nasil yapicam bilmiyorum
nilaylaylaylay Canım ben de öğretmenim. Branşın ne bilmiyorum ama ben sınıfçı olduğum için 32. Haftmada direk ayrıldım izne ulaşım falan da sıkıntıydı doğuda. Ama şartlarım daha iyi olsaydı en fazla 35 e kadar direnebilirdim sanırım. Çünkü şu an 35. Haftamdayım ve 33 den beri ağırlaştım
Zulubik Gizemabc 26'dayim ben de ve bugün yoğun ders anlattığım için çok yoruldum. En azından 36'ya kadar çalışıp 37. Hafta için bi haftalik rapor alıp ayrılmayı düşünüyorum. Şimdi bile böyle yorucu ise o haftaları düşünemiyorum..
Deda Gizemabc Ben 37 ye kadar çalıştım hiçte bir zorluk çekmedim devlet izin verse dahada çalışırdım çünkü evde durmak daha yorucu🙄
RenginBuse Gizemabc ben de 23 haftalık hamileyim. Türkçe öğretmeniyim. Haftada 24 saat dersim var ve derslerimin yoğun olduğu günler eve geldiğimde ciddi bel ağrısı yaşıyorum. Karneden 2 hafta önce ayrılmayı düşünüyorum.
Duygu02 Gizemabc tşk ederim canım. rapor aldım üç haftaya kadar sonra 20 gün yıllık izin olarak devam edecem. İznim bittiğinde 32.hafta başlangıcı oluyor calisamaz raporu alıp kuruma vereceğim.