Pandabekleyenanne Ilknur_emin ben 4kilonun üzerinde doğdum bebekte genetik olarak iri olabilir. Erken Doğum olmasın diye normal istemiyorum çünkü epidural sezeryan olucak ya normalden erken tarihte alınıcak o yüzden
Edissevil BirVeraAnnesi35 çok geçmiş olsun ama yine de üzme kendini daha coook alışverişleri olur kuzunun 🥰
BirVeraAnnesi35 Edissevil sağol canm 😊 annemle kayınvalidem sağolsunlar herşeyimi hallettiler onlar gezdi dolaştı bana foto attılar ben seçtim o şekilde alışverişi bitirdik tabiki bende o hevesle kendim gezmek bakmak isterdim ama napalım Allah çaresiz dert vermesin 🙏😊
Rebelgirl Sninannesi cok üzüldüm kaybınız için bende 23 haftalık hanileyim. Merak ettim neden kaybettiniz bebeginizi?
Sninannesi Rebelgirl teşekkür ederim. Nedeni belirli değil aslında, suyu da kirli olabilir rahim yetmezliği de olabilir dedi doktorlar, çok stresli zamanlardı, stres de olabilir dediler. Rabbim tüm yavrularımıza ömür versin bizlere bağışlasın inşallah.
Bsecill Yagmurrrr ben manuel alıcam sanırım çalışmadığım için elektrikli gereksiz olur diye düşündüm baby plus hakkında olumlu yorumlar okudum ama bir bakacağım sanırım
Zeynep1 Edissevil valla ben 32 haftalıkken beşiğini aldım acil hastanelik durumu olur diye 3 5 kıyafet aldım başka birşey almadım şuan 35+5 haftalığız haftasonu bütün alışverişini tamamlıcam oğluşumun nasipse
Badevehande Ortada hamilelik yokken battaniye bile almıştım milleti dinlesem örgü örme yok şunu alma paranı bunlara verme diyorlardı şimdi iyiki almışım hangi birini alacaktık diyorum
Damla63 Edissevil Şu anda 27 haftalık hamileyim. 21.haftamda başladım,her şeyi bitirdim.Sadece kendime gecelik takımı alacağım :) acele etmeyin şimdiden başlarsanız zaman geçmez