Aktassibel Ilknur_emin etrafımdaki herkes ilk oldugundan diyodu şuan hissediyorum oda dogurucam bi zahmet hissediyim 😂😂🙈 sende benim gibisin demekki ☺️☺️
Ilknur_emin Aktassibel evet canım sağlıkla gelsinler sipalar hamilelik stresli bir donemmis gerçekten
Hazaaalll Ilknur_emin hiç korkmaa canıııım 🐣 içinde ki minik civciv öyle bir hareketlenecek ki geriye bile dönmek isteyebilirsin. ilk gebeliklerde böyle olabiliyormuş benim olmadı ama doktorum bununla alakalı bilgi vermişti 🥰
aslimutlu1 Buket27 normal canım bu haftalarda , birgün net hissedersen bazen hissetmezsin . Bugun olmaz yarın hareketlenir . 😊
Buket27 beyazguvercinim33 mrb cnm ben 22 haftalık hamılıyım ilk gebeliğim 2 3 gunden beri hosedıyorum ama bugun hıc hısetmedım sende nasıl oldu
beyazguvercinim33 Buket27 şimdi ilk başlarda 20 hafta sonrası bebek yeri geniş hareketlerini hissedersin ama büyüdükçe yeri daralıyor zorlanıyor ben şuan 36 haftadayım 3-4 gün önce benimde yine 2-3 gün hissetmedim ama doktorum kızdı neden haber vermedin yada acile gelmedin diye son haftalarda takip etmeliymişiz şimdi Gayet iyiyiz çok şükür
aslimutlu1 Buket27 telas yapma uyuyordur belki .daha minik , uyur uyanır . Stres yaptıkca oda kasılır. Evin içinde biraz yürü , cok gerildiysen git bi acile . Baksınlar en azından için rahatlar . Ama benimde öyle olurdu . Sıpa şimdi dursada uyusam diyom 😁
Buket27 aslimutlu1 hm anladım cnm da gun boyu uyufuhu olurmu Bı de ilkinde gec hosedersın dıyolar bıde daha kucuguz🤗🤗
aslimutlu1 Buket27 ilk hamilelikse normal tabi . Doktorlar bile söylüyor , hergün hissetmezsiniz . Haftasından dolayı . Az zamanda , kocaman oluyorlar . 🥰