Ilknur_emin Kizlar arada pıt pıt ediyor ama hergun değil içimde bir baloncuk patlar gibi oluyor sadece net hissetmiyorum varmı benim gibi olan
Hilaliko Ilknur_emin ay Canım dert ortagım bende sendenim bende 19+4 üm bende hiçbirşey hissetmiyorum 😔😔 nezaman hissedicez bilmiyorumm
sevdicek Ilknur_emin Hilaliko kilolu musunuz? Zayıflar daha çabuk hissediyormuş.. kilolular 24e kadar yolu var diyor doktorlar..
Ilknur_emin Hilaliko çikolatalar meyve suları ama hâlâ tık yok sipadan arada telaş yapmıyor değilim canım annemler artık karnını izlediğinde bile Gormen lazım diyor doktorum kizlar geç haraket eder tembel olur normal diyor
Hilaliko Ilknur_emin bende bende yemedıgım sey kalmadı yatıyorum elımı koyuyorum falan yok 😄 annemler kızlar daha cok cabuk oynar dedıler kız bızımı kandırıolar ne🤔🤔
nurbyrm44 Ilknur_emin Değişebiliyor aslında benimde kızım olacak ben ilk hareketi 18de hissetmiştim 20 de artık netti şuan 24 haftalığım içimde bildiğin dönüyor 😊😊
Ilknur_emin aslimutlu1 ay inşallah canım. Yarın 21 haftalık olucaz inşallah insan tedirgin olmuyor degil
Hilaliko sevdicek 170 boyum 70 kg hamile kaldım suan 74 üm bır arkdasmda oyle dedı hem ıc karnın genıs olabılır çünkü ole aman aman gobegımde yok azcık var hemde yag dokusundan gec hıssederısn demıstı sımdı mantıklı gelıyor 🤔
Ilknur_emin aslimutlu1 çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun içimi ferahlattin Rabbimde seni ferahlatsin
Selmanur Ilknur_emin herkes bu haftada o kadar hisseder ☺️ Benim plasentam önde o yüzden bende zorlanıyorum .oğlumda daha erken hissetmiştim .doktorumda öyle şöyle söyledi
Ilknur_emin Selmanur buradaki herkes kıpır kıpır falan diye yazıyor da tedirgin oluyor insan niye hissetmiyorum diye
Nilay35 Bend Ilknur_emin bende 20+6 haftaliqim calisiyotum qun icinde butun qun ayaktayim gündüz hic hissetmiorum desem yeridir ama gece dus alip uzandigim.zaman braz hssediorum oda bazen
Nilay35 Ilknur_emin amin cnm bnm ulttasonda 2 hafta onde gidiyor prensesim hayirlisiyla gelsinlenlerde🙏
Duyguu1148 Benim şuan 23 haftalık hamileyim 1 haftadır net hissediyorum artık doktorda 22. Haftanın sonlarında hissedersin demişti ilk gebelikte normalmiş yani :)
Aysel_bilgekaan Merhaba bende şuan 23+4 deyim 19 dan beri hissediyorum ki kıloluyum bide ben bazen hemen hissedilmiyo bende panik yapmıştım benden önce hıssedenler var Dı dıye ama eminim bir kaç haftaya hissedersiniz sonra da durmuyo zaten hiç😆