Ssraa 3ay önce ben de propessle doğum yaptım ve başlığı görünce direk girdim anılarım depreşti☺️ Bağırmaya ne gerek var diyor insan. Sonra o sancıları tattıktan sonra bağırmayıp da ne yapacaksın oluyor😂 ben dibine kadar tutmuştum kendimi ama dişlerim falan kırılacaktı sıka sıka bağırmamak için😁 Allah evladını sana bağışlasın gözün aydın❤️
aysgl_ P.tesi benimde suni ile doğumum başlatılacak. Ebe önce propes uygulanır sonra suniye geçilir dedi umut oldunuz bana da inşallah sadece fitille ilerler benim Doğumumda🙏 Allah bebeğinizi güle güle büyütmeyi nasip etsin
Ssraa aysgl_ ben de propessle doğum yaptım hikayemi okuyabilirsin, ışık olur belki :) Allah yardımcın olsun
hilalyavuz zhrgzl yaaa sağlıkla büyütün inşallah prensesinizi 🤲🏻😍 tebrik ederim yüzüm gülerek okudum maşallah size 🧿🎈
Livask zhrgzl öncelikle size Allahtan şifa diliyorum. Sonra gözünüz aydın ne güzel bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almışsınız. Rabbim hep birlikte hayırlı sağlıklı sıhhatli uzun bir ömür nasip etsin 🤲🏻
Filiz07 Gözünüz aydın rabbim sağlıklı mutlu huzurlu ömürler nasip etsin inşallah darısı bizlere bir çırpıda inşallah 🙏
Glydn zhrgzl anneliğiniz hayırlı olsun💐 sağlıkla huzurla büyütün inşallah yavrunuzu😊 yalnız o nasıl bir yermiş öyle devlet hastanesi miydi?
Gizemciim zhrgzl çok gecmis olsun bebeginiz saglikla buyusun. nedir bu normal dogum israri anlamiyorum sizin icin demedim doktorlar bir epilepsi hastasina nasil normal dogum yaptirirlar vallahi Allah korumus. tekrar gecmis olsun 💕👍
Gulgulhan34 zhrgzl Çok geçmiş olsun tatlım Allah analı babali büyütsün💋💋💋❤️🙏🏻 fakat demişsin ki doğum esnasında içerde yırtıklar oluştu bunun için bir tedavi gerekiyor mu ne yaptılar?? zamanla mı geçiyor yoksa
zhrgzl Glydn nöroloji doktorm orda doçent aynı hastaneden bi doktor olsun istedi iletişim halinde olmak için. Doğum doktorum da doçentti ikisiyle birlkte götürdük. Hayır pişman değilim. Aşırı ilgi vardı. 💐