Yagmur1212 Kizceler cinsiyetleri kaçıncı haftada ogrendiniz ben 11+6 yim hemen ogrenmek isityorum cinsiyeti aa birde her ay konrrole gidiyor musunuz ben bir kere tek gittim devlete oda oraya randevu almak cok zor yuzden özele gitmeyi dusunuyorum ne kadar arayla gitmem dogru sizce ultrasonda zararli diyorlar kafam karsiti
aysenur4 Yagmur1212 16 da ögrenicem inşallah çok az kaldı özele gidiyorum dewlette dediğin gibi çokzpr randawu almak burda vermiyolar bile dolu diyolar
aysenur4 Yagmur1212 bide özele gidersen kafana bile takılırsa doktoru arayıp sorabiliyosun iletişim halınde olabiliyosun ama dewlette doktoru araki bulasın nerdeeeeee
71_71 Ben 16 haftalıkken öğrendim canım doktor ne zaman derse o zaman gidiliyo 10 güne bi gidiyorum ben 2 li 3 lü taramaları yaptırdım p.tesi tekrar kontrole gidecem 3 lü taramanın sonucu için
Meron Ben 15 haftamdayım dün gittim öğrendim ama kesin bişey söylemedi 15günde bir gidiyorum bende özele
Mlsldy Özele gidiyorum 11+5 ken kıza benzetiyorum demişti doktorum şimdi 16. Haftadayım kız olduğunu kesinleştirdik.