Mervezcanen Kızlar 21+4günlük hamileyim ve sağ kasığımda hiç kesilmeyen bir ağrı var bebişim hareketli ama bu ağrı ve ağırlık beni rahatsız ediyor yaşayan var mı böyle bişey?
KubilayGizemzkan Mervezcanen Aynı durum benim sol kasığımda cok şiddetli değil ama ağrı var sızı gibi bana enfeksiyon dediler
Mervezcanen KubilayGizemzkan Benim de smear testimde bakteri bulundu ilaç tedavisine başladık antibiyotik acaba ondan mıdır bilemedim akıntım da çoğaldı ilaca başladığımdan beri 🤔teşekkür ederim.
KubilayGizemzkan Mervezcanen bende de enfeksiyon bol çıktı ilaç kullanmanıza rağmen gecmedi mi kaç gündür ilaç kullanıyorsunuz akıntı da yapıyor günde 3 defa çamaşır değiştiriyorum 😞
Mervezcanen KubilayGizemzkan 3gün oldu ilaca başlayalı benimde muhtemelen bakteriden sana da çok geçmiş olsun canım umarım hemen geçer bebişlerimize bişey olmasın da 🙏🏻
Mervezcanen KubilayGizemzkan Sorun o zaten 3gun oldu ilac aliyorum ama agri bugun cikti nasilsa antibiyotik kullaniyorum gecer diye dusunuyorum bakalim
Mervezcanen Denizim ayin 1inde gittik iste enfeksiyon demedi ama bakteriye rastladik dedi erken dogum riskine Karsi antibiyotik Verdi bakalim enfeksiyonsa da ilac kullaniyorum nasilsa gecer herhalde cok tesekkur ederim