asyaa15 Belirtilerim suan cok az yok gibi hatta. Gögüslerim agrımıyor bugün hic. Midem bulandı ama açlıkdanmı ondan mı bilemedm. Suan oda yok. 9+2 yiz bugün. Allahım korusun Yarabbim . Öle bsey olsa hemen leke gelirmi yoksa bikaçgün snramı olur. Daha kontrolüme 2 hafta var 😕
Deletedmom277 asyaa15 Daha çok yeni sürekli belirti olacak diye bir durum yok. Belirtiler bazen olur bazen olmaz hemen kötüyü düşünme.
Gokcedag asyaa15 canim ben de 8+1im bugun. 2 gundur bende de bulanti yanma vs yok.sadece goguslerde agri var, bunun yaninda kanama ve agri da yok cok sukur, ben yine de bugun gidicem doktora endise etmemek adina daha fazla, 1 hafta daha dayanamicam yoksa
Yildizim5 asyaa15 merhaba canım daha ne istiyorsun rahat bir hamilelik geçiriyorsun demekki 😊 maşallah diyelim bende 12. Haftamdaym en ufak belirtim bugüne kadar hiç olmadı normal hayatım nasılsa öyle ama bebek sağlıklı çok şükür doktora söylediğimde aman sakın nazar değdirme kendine dedi
Mrscan asyaa15 bende öyleydim hatta 6 hafta da bebek görünmediği için boş gebelik bile demişti doktor hem belirti yok hem doktorun oyle demesi 10 gün sonraydı randevum bana 10 yıl gibi geldi ama çok şükür bi sıkıntı yoktu kalp atışını da duyduk. Herkes bir olmuyor ama sıkıntı olursa mutlaka bi belirti oluyor içini ferah tut 😊
asyaa15 Deletedmom277 aklıma hemen geliypr kendimi tutamıyorum. Allahım korusun herzaman dua ediyorum Rabbim korusun miniklerimizi
asyaa15 Gokcedag git canım walla böle dewam ederse bnde giderm herlde hemen inşallah iyidir minikler.
asyaa15 Yildizim5 canımm bebek iyi olsunda keske böle dewam edelm. Aklım minikde hep. İnşallah hic bsey olmaz 😊
asyaa15 Mrscan degilmi. İşte dün bulabtım yanmam gögüslermde agrım vardı. Sabah kalkınca hic biri olmayınca bian telaş ettim ama olablr hormonlar düşmüştür herlde.
Mrscan asyaa15 amin inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın Allah'a bırak en güzelini o biliyor ve oyle de olduruyor 🤲
Onalhanim Ya ben hap kullanıyorum sabah akşam acayip baş dönmesi yapıyor sende var mı böyle bi yan etki 😣