Feyzafeyza Herkese merhaba, 12+5 günlüğüz...Bulantılarım 7.haftada başladı... Ara ara geceleri istifra ettim. Metpamid ve Rennie duo kullanmaya başladım iyi geldi gibi ama halen bulantı hissim tamamen geçmiş değil. Ağız tadım hiç yok... Kokulara çok çok hassasım... “Az kaldı sabret” tesellilerinize ihtiyacım var :)
Zeynepgenc Bende cok kotuyum 10. Haftam ama 6. Haftamdam beri mide bulantim var. 41 kilocuk kaldim emedur ve dramamine kullaniyorum ama onlari da kusuyorum 😢 gercekten artik halim kalmadi hic bir sey yiyemiyorum her sey cikiyor 😢😢😢
Feyzafeyza Zeynepgenc ☹️ Makarna, peynir ekmek, muz yiyebiliyorum... iyi geliyor... Az az sık sık bişeyler atmaya çalış ağzına. Aç mide de çok bulantı yapıyor... 4. Ayda büyük ihtimal geçer diye umut ediyorum
Irem1317 Benim 4. Ayın sonuna kadar bulantılarım devam etmişti. Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun, insan hayattan soğuyo. Başucumda tuzlu çubuk kraker bulundurup her sabah uyandığımda yiyodum. Bir de sık sık ağzınıza bişeyler atın, mideyi boş bırakmamak gerekiyor. Ama geçiyor sabredin 😇