Adanur Ilknur_emin vala doğru diyosun cok rahattım aslında burda kötü hikayeleri okudukca okdr etkisi altında kaldım ki. Allah hepimizinde yardımcısı olsun inşallah sağ sağlim kucaklarımıza alalım
Ilknur_emin Adanur amin canım ben artık. Açmıyorum o postları bazı dengesizler sanki motivasyonumuzu düşürmek bizi korkutmak için paylaşıyor sende açma bebisler Allah'a emanet zaten
Nursan Xedice_12 21+2 haftalık hamileyim hayırlısı ile erkek bebeğim olacak❤️ Boyu 20 cm kilosu 310 gram 😐 hareketlerini maşallah çok güzel hissediyorum hatta hiç durmuyor diyebilirim özellikle geceleri baya sert hissettiriyor 🤭😊
Nursan Adanur bende de çok sık oluyor hemen hemen her ayağa kalktığımda veya uzanıkken oturmaya çalıştığımda kramp giriyor kasıklarıma hareket edemiyorum karnım çoğu zaman sert oluyor hatta gerildiğini hissediyorum acı veriyor. Bel ağrım enn başından beri hiç durmadı zaten ama çok şükür doktor sağlıklı gebelik olduğunu söylüyor🤗
Bilge03 22 haftalik hamileyim bnde gece sürekli tuvalete kalkıyorum gunduz de sersem gibi oluyorum genelde 21 de gitmiştim doktora 24 cm 400 gr demişti
Xedice_12 Ilknur_emin Canım benim tamamen normal . Bende de aynı . Öğrenciyim derse girmezden önce gidiyorum ki dersten çıkmayayım ama olmuyor 1 saatte 1 gidiyorum .
Xedice_12 Adanur evet canım çok kötü postlar beni de etkiledi , bu gece rüyamda doğurduğumu gördüm . Bel kasık ağrısı nerdeyse burda her keste var , demekki normalmiş bu hafta için
Nursan Xedice_12 ya kilosunu boyunu söyledi ama iyi mi kötü mü diye bir şey söylemedi ama internetten ve burda yazılanlara baktım kilosu çok düşük geldi bana😐
Sahnurmustafa Merhaba bende 22+3 haftalık hamileyim bi ay önce hastaneye gittim ama doktor kilosu boyu hakkında bi şey demedi normal mi haftaya tekrar gidecem detaylı ultrason ne zaman yapılıyor Yardımcı olur musunuz?
Baloglum93 Kizlar yarın tam 20 haftalik oluyoruz tetanoz aşın var birde pruloton ignem var ikisini vurdurabilir miyim biri kalçadan biri koldan ağır gelir diye korkuyorum ama salı günü de B12 ignem var tetanozu prulotonu 4 günde bir vurduruyorum fikri olan var mı acaba